Hoe Een Nieuwjaarsvakantie Te Regelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Nieuwjaarsvakantie Te Regelen?
Hoe Een Nieuwjaarsvakantie Te Regelen?

Video: Hoe Een Nieuwjaarsvakantie Te Regelen?

Video: Hoe Een Nieuwjaarsvakantie Te Regelen?
Video: Ответы на самые популярные вопросы на канале. Татьяна Савенкова о себе и своей системе окрашивания. 2024, Mei
Anonim

Voor kinderen wordt Nieuwjaar geassocieerd met wonderen en geschenken. Maar met elk jaar dat verstrijkt, wordt deze prachtige vakantie vager en komt het steeds vaker neer op een gewoon feest met alcohol en salade Olivier. En soms wil je echt het gevoel van magie teruggeven.

Hoe een nieuwjaarsvakantie te regelen?
Hoe een nieuwjaarsvakantie te regelen?

instructies:

Stap 1

Versier je boom een paar dagen voor nieuwjaar. De sfeer is een van de belangrijkste componenten van elke vakantie. En als half december een kerstboom in uw huis is versierd, wordt het tegen het nieuwe jaar een gewoon meubelstuk en kunt u over het algemeen zonder.

Stap 2

Gooi conventionele wijsheid weg. Creëer je eigen feest. Stuur uitnodigingen naar vrienden, hang een poster van de aankomende feestdag bij de voordeur, verzin een dresscode. Trouwens, over de dresscode. Als je toevallig deelneemt aan sommige themafeesten, dan heb je waarschijnlijk aandacht besteed aan het feit dat sommige gasten in hun gebruikelijke kleding komen. Zodat er tijdens uw vakantie tussen de carnavalskleuren geen dagelijks leven is, bereid reserveaccessoires voor. Het is helemaal niet nodig dat dit volwaardige kostuums zijn, het kunnen een soort attributen zijn. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat u het oude Griekse Nieuwjaar hebt georganiseerd. Maak een paar lakens klaar voor vergeetachtige gasten om zich in te wikkelen. En voor de vakantie van tovenaars op voorraad moet je verschillende veelkleurige petten, een valse baard en bijvoorbeeld een "toverstaf" houden.

Stap 3

Denk na over het scenario. Als je het nieuwe jaar tot een succes wilt maken, moet je een plan van aanpak hebben. Anders komt alles erop neer dat een groep ongewoon geklede mensen meestal aan een tafel zit en tv kijkt. Het script moet (tenminste soms) overeenkomen met het gekozen thema van de vakantie. Het uiterlijk van Santa Claus en Snow Maiden is wenselijk. Het is beter als deze rollen worden gespeeld door de organisatoren of gasten, een paar dagen voor het nieuwe jaar gewaarschuwd.

Stap 4

Betrek gasten bij het organiseren van de vakantie. Het is wenselijk dat voor elk werkgebied verschillende mensen verantwoordelijk zijn. In dit geval wordt het nieuwe jaar een feestdag voor iedereen, en 's ochtends zult u aangename vermoeidheid en voldoening voelen, en geen verlangen om gasten naar huis te sturen.

Aanbevolen: