Hoe Het Nieuwe Jaar Voor Vissen Te Vieren

Hoe Het Nieuwe Jaar Voor Vissen Te Vieren
Hoe Het Nieuwe Jaar Voor Vissen Te Vieren

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Voor Vissen Te Vieren

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Voor Vissen Te Vieren
Video: Vieren we binnenkort singles day in plaats van Wapenstilstand? 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is zeer binnenkort, dus het is tijd om na te denken over uw nieuwjaarsimago. Het is geen geheim dat 2018 het jaar van de gele hond is, dus het is beter om een outfit in "zonnige" tinten te kiezen, maar je kunt experimenteren met stijlen. Om het komende jaar geluk te brengen, adviseren astrologen je om een outfit te kiezen rekening houdend met je sterrenbeeld, het is bijvoorbeeld beter voor Vissen om te kiezen voor een jurk in een romantische stijl.

Hoe het nieuwe jaar 2018 voor Vissen te vieren
Hoe het nieuwe jaar 2018 voor Vissen te vieren

De komende 2018 is het jaar van de gele hond, maar dit betekent niet dat outfits met uitsluitend gele tinten geschikt zijn voor de viering. Ja, het is niet overbodig om je look aan te vullen met gouden sieraden, gele sieraden of accessoires in deze tint, maar je kunt de hoofdoutfit in bijna elke kleur ophalen, behalve de heldere, flitsende neon.

Als je een sterrenbeeld Vissen bent en de mening van astrologen veel voor je betekent, dan kun je het beste een jurk kiezen voor de viering, en bij voorkeur in een romantische stijl. Modellen met kleine ruches aan de mouwen, een plooirok of een zonnerok zijn welkom. Wat de kleuren betreft, zou de ideale oplossing een goudkleurige zandtint zijn, evenals olijf-, koffie-, klassieke delicate tinten - wit, beige, grijs.

Als de hoofdoutfit is gekozen in overeenstemming met de bovenstaande aanbevelingen, is het beter om sieraden en accessoires voor Vissen in dezelfde stijl te kiezen, maar in een contrasterende kleur. Pumps met een taps toelopende neus en een kleine oranje handtas zijn bijvoorbeeld perfect voor een beige getailleerde jurk, en volumineuze goudachtige sieraden zijn een versiering.

Beeld
Beeld

Als je toch besluit om het nieuwe jaar in een gele jurk te vieren - geweldig, vergeet dan niet om accessoires met minder felle kleuren te kiezen voor je look. Beperk je tot schoenen en een tas in een lichte, klassieke toon en verfijnde gouden sieraden.

Aanbevolen: