9 Dingen Om Te Doen Voor Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

9 Dingen Om Te Doen Voor Het Nieuwe Jaar
9 Dingen Om Te Doen Voor Het Nieuwe Jaar

Video: 9 Dingen Om Te Doen Voor Het Nieuwe Jaar

Video: 9 Dingen Om Te Doen Voor Het Nieuwe Jaar
Video: 10 LEUKE DINGEN OM TE DOEN ALS JE JE THUIS VERVEELT! || Fan Friday 2024, April
Anonim

Nieuwjaar wordt altijd geassocieerd met nieuw leven. Nieuwe plannen, verlangens, een belofte aan jezelf om op sommige terreinen van het leven iets te gaan doen. Iemand is van plan om af te vallen, slechte gewoonten op te geven, te gaan sporten of vreemde talen te leren. Maar het is moeilijk om een nieuw leven te beginnen zonder de overblijfselen van het oude te wissen. Er zijn dit jaar weinig grote dingen te doen. En dan zal de kracht voor een nieuw leven verschijnen en zal het veel gemakkelijker worden in elke zin van het woord.

9 dingen om te doen voor het nieuwe jaar
9 dingen om te doen voor het nieuwe jaar

9 dingen die je moet doen voor het nieuwe jaar

1. Schulden afbetalen. Als het niet mogelijk is om alle langdurige financiële verplichtingen af te sluiten, moet u proberen de belangrijkste te betalen, niet noodzakelijkerwijs zelfs met het hele bedrag, op zijn minst een beetje. Als je schulden hebt bij iemand, moet je deze mensen bellen, vragen hoe het met ze gaat en beloven dat je er alles aan zult doen om het met hen te regelen.

2. Schrijf een nieuw jaarplan. Vergeet niet om alle doelen en verlangens aan te geven, en tegenover elk punt - wat hiervoor moet worden gedaan. Stel dat u de rechten wilt krijgen. Om dit te doen, moet je gaan rijden. Schrijf in een notitieboekje naar welke maand je gaat en schrijf je in voor de cursussen.

3. Ga door de kasten, dressoirs. Haal alles eruit wat je al maanden niet hebt gebruikt. Denk na over wat je kunt geven, aan iemand geven of gewoon weggooien. We moeten van de ballast af. Dit zal de toon zetten voor nieuwe dingen.

4. Neem een paar uur de tijd om tegen jezelf te praten. Onthoud wie je dit jaar heeft beledigd. Wie ben je? Maak een lijst van deze mensen. Neem nu de telefoon en kies het nummer van elk. Om vergeving vragen. Als er geen gelegenheid of wens is om met deze persoon te praten, sluit dan je ogen, stel je hem voor waar je bij bent en vraag mentaal om vergeving, zelfs als je hem beledigd hebt. Je zult zien dat deze persoon dit gesprek op energetisch niveau zal voelen.

Beeld
Beeld

5. Voltooi oude zaken. Die gevallen die actie vereisten. Doe een algemene schoonmaak, zet orde op zaken op je bureau, ontmoet iemand die je graag wilde, maar waar je niet in slaagde.

6. Schrijf een actieplan voor de nieuwjaarsvakantie. Waar ga je heen, met wie.

7. Bereid je voor om het nieuwe jaar te vieren. Maak een lijst van mensen die cadeaus willen geven. Schrijf vooraf op welke producten je kunt kopen. Dan, dichter bij de vakantie, moet je wat kopen van wat je nodig hebt, en dit is veel gemakkelijker dan door verschillende winkels te rennen en alles te kopen. Koop geschenken uit de lijst. Laat ze klaar zijn. Misschien komt er iemand uit de lijst zelf met cadeautjes op bezoek, en bespaart u tijd door op hetzelfde moment uw cadeau te geven.

8. Schrijf de felicitaties, zoek foto's om brieven of sms-berichten te sturen naar je vrienden, familieleden, klanten op oudejaarsavond.

Beeld
Beeld

9. Laat alles los! Waar maakte je je in het oude jaar zorgen over: negatieve emoties, wrok, zorgen. Wis dit alles voor minimaal een paar dagen uit je geheugen. En je zult zien dat je je van binnen heel goed zult voelen. Moet je hiervoor op een date wachten? Als je opzettelijk alles uit je geheugen hebt verwijderd dat lage trillingen veroorzaakt, zul je ongemerkt dat zeer gewenste nieuwe leven beginnen te creëren.

Aanbevolen: