Waar Het Nieuwe Jaar Te Vieren: Traditionele En Niet-traditionele Opties

Waar Het Nieuwe Jaar Te Vieren: Traditionele En Niet-traditionele Opties
Waar Het Nieuwe Jaar Te Vieren: Traditionele En Niet-traditionele Opties

Video: Waar Het Nieuwe Jaar Te Vieren: Traditionele En Niet-traditionele Opties

Video: Waar Het Nieuwe Jaar Te Vieren: Traditionele En Niet-traditionele Opties
Video: NEW YORK CITY: Midtown Manhattan - gratis dingen om te doen 2024, Mei
Anonim

In december begint iedereen na te denken over waar het nieuwe jaar te vieren. Iemand besluit tijdens de vakantie thuis te blijven en tijd door te brengen met zijn ouders of vrienden. Anderen proberen de stad te verlaten. Conventioneel kunnen feestopties worden onderverdeeld in gewoon en niet-traditioneel. Maar wat je ook kiest, je moet je voorbereiden op het feest.

Waar het nieuwe jaar te vieren: traditionele en niet-traditionele opties
Waar het nieuwe jaar te vieren: traditionele en niet-traditionele opties

traditioneel

Thuis

De gemakkelijkste en meest budgetvriendelijke manier om het nieuwe jaar te vieren. Je kunt het vieren met je familie of vrienden. Het belangrijkste hier is om de tafel klaar te maken en voor iedereen de juiste lekkernijen te kiezen.

Restaurant en café

Deze methode verschilt weinig van thuis. Ook zal hier een feestelijke tafel en entertainment zijn. Je hoeft alleen de outfits en tafelreserveringen vooraf te regelen.

Stadsboom

Kleed je warm aan, breng sleevuurwerk, snacks om onderweg te eten en warme dranken mee. Bekijk de weersvoorspelling voor de vakantienacht, ontdek waar toiletten zich bevinden en plan uw terugkeer naar huis opties. Dit is vooral belangrijk als je in een grote stad woont.

Op straat

Je kunt gaan sleeën of met de menigte naar de waterkant gaan. Voor entertainment en muziek zul je zelf moeten zorgen.

Op het werk

Ze zeggen dat als je het nieuwe jaar viert, je het zult besteden. U komt dus zeker niet zonder werk te zitten. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen voor eten en drinken. Bovendien hebben uw acties op deze avond geen invloed op de workflow. Je kunt veilig "het hout breken".

onconventioneel

Op het Rode Plein

Het is de moeite waard om daar van tevoren aan te komen en in de rij te staan. Neem geen flessen mee om geen argwaan te wekken. Wees bereid om een paar uur in de menigte door te brengen, onthoud dat vuurwerk hier niet is toegestaan. Het maximale dat je je kunt veroorloven zijn sterretjes en dan, in zo'n menigte mensen, zijn ze buitengewoon ongewenst.

Skigebied

Je bent verplicht ski's mee te nemen en ermee te kunnen rijden. U hoeft zich geen zorgen te maken over eten, er werken lokale cafés, hoewel het de moeite waard is om van tevoren duidelijk te maken dat u tijdens de nieuwjaarsuren eten kunt bestellen.

In de bossen

Op zo'n reis moet je je goed voorbereiden. Koop eerst vilten laarzen (je hebt de warmste schoenen nodig), kampvuurvloeistof (je kunt bijna geen vuur maken met lucifers), een bijl en een mes (je moet hout hakken en takken snijden). Ten tweede moet je van tevoren voor entertainment zorgen.

Misschien blijven de meest ongewone opties waar je het nieuwe jaar kunt vieren opties: in de auto, in de trein, in de Alpenbergen en tijdens een parachutesprong.

Aanbevolen: