Wat Als Je Het Nieuwe Jaar Niet Wilt Vieren?

Inhoudsopgave:

Wat Als Je Het Nieuwe Jaar Niet Wilt Vieren?
Wat Als Je Het Nieuwe Jaar Niet Wilt Vieren?

Video: Wat Als Je Het Nieuwe Jaar Niet Wilt Vieren?

Video: Wat Als Je Het Nieuwe Jaar Niet Wilt Vieren?
Video: ZWEM-DiSCO KiNDERFEESTJE VAN LUAN ViEREN 🥳💦 ( 9 jaar) | Bellinga Vlog #2235 2024, Mei
Anonim

Het gebeurt vaak dat het uitgaande jaar niets anders dan verliezen en teleurstellingen heeft gebracht, en er is absoluut geen feeststemming. Maar je moet altijd op zoek naar positieve momenten: het is erg belangrijk om jezelf het komende jaar in te zetten voor een productieve stemming.

Wat als je het nieuwe jaar niet wilt vieren?
Wat als je het nieuwe jaar niet wilt vieren?

Er is niemand om mee te vieren

Dit probleem is vooral acuut voor meisjes die nog niet op dezelfde man hebben gewacht. Alleen tijdens de feestdagen lijkt het alsof jij de enige ter wereld bent die het zonder koppel viert. In dit geval raden psychologen aan om over te schakelen van de "met wie"-vraag naar de "waar precies"-vraag. Uiteindelijk gebeurt er niets dodelijks als je het nieuwe jaar viert zonder man, maar omringd door vrienden of familie.

Er valt niets te vieren

Er zijn duizenden en duizenden artikelen op internet over het onderwerp "Een miljoen salades uit het niets" en "DIY-cadeaus uit wat er in de keuken staat". Gebrek aan geld is geen reden om de vakantie op te geven. Het nieuwe jaar is in het leven geroepen om verregaande wereldwijde plannen te maken. Vier het nieuwe jaar zoveel als je je kunt veroorloven en stel een doel voor het volgende nieuwe jaar, bijvoorbeeld onder een palmboom in Turkije.

Geen kracht om te vieren

De pre-vakantie drukte is onmiskenbaar vermoeiend. Als je een paar ontspanningstechnieken onder de knie hebt of een paar uur een dutje doet voor het begin van het feest zelf, kan dit helpen om te verjongen.

Niets te vieren

Het komt ook voor dat bijna alle plannen niet zijn gerealiseerd, en het lijkt alsof er niets te vieren valt. In dit geval moet je je concentreren op wat je wel hebt gedaan, en onvervulde plannen door elkaar schudden: is het echt zo noodzakelijk en belangrijk voor je?

Vieren is niet nodig

Als er absoluut geen feeststemming is, stop dan met bij jezelf te blijven en gedraag je als een soort kerstman. Word vrijwilliger en breng cadeaus naar verpleeghuizen, help het dichtstbijzijnde weeshuis financieel, koop een zak goedkope runderbotten op de lokale markt en doneer aan een opvangcentrum voor dakloze dieren. In de regel verhogen dergelijke acties niet alleen het zelfrespect, maar brengen ze ons ook terug naar het geloof in goedheid en magie. En dan zal de stemming niet het geval zijn.

Aanbevolen: