23 Verrassingen Voor Mannen Op 23 Februari

Inhoudsopgave:

23 Verrassingen Voor Mannen Op 23 Februari
23 Verrassingen Voor Mannen Op 23 Februari

Video: 23 Verrassingen Voor Mannen Op 23 Februari

Video: 23 Verrassingen Voor Mannen Op 23 Februari
Video: ОЧЕНЬ ПРОСТО И БЫСТРО ДЕЛАЕМ МУЖСКОЙ БУКЕТ ИЗ КОЛБАСЫ И ВОДКИ НА ЛЮБОЙ ПРАЗДНИК. ПОДАРОК МУЖЧИНЕ! 2024, Mei
Anonim

Een feestdag genaamd Defender of the Fatherland Day nadert. Mannen wachten op aangename verrassingen en vrouwen vragen zich af hoe ze deze verrassingen moeten voorbereiden. We bieden 23 ideeën hoe je mannen kunt verrassen voor Defender of the Fatherland Day.

Dag van de verdediger van het vaderland
Dag van de verdediger van het vaderland

De Dag van de Verdediger van het Vaderland heeft een lange geschiedenis. Het werd op verschillende tijdstippen anders genoemd, maar de tradities van de viering zijn al lang niet veranderd. En alles is hetzelfde als vele jaren geleden, meisjes feliciteren jongens op kleuterscholen, scholen, vrouwen feliciteren mannelijke collega's met deze feestdag de dag ervoor, namelijk 22 februari. 23 februari is immers een feestdag en een vrije dag. Op deze dag worden jongens en mannen thuis al gefeliciteerd door hun zussen, echtgenote, moeder en oma.

Gezien dit kenmerk van deze vakantie, zullen we alle ideeën over verrassingen verdelen in ideeën die kunnen worden gebruikt in een werk- of educatief team en ideeën die van toepassing zijn op leden van het huishouden.

Ideeën om collega's te feliciteren

Gedichten lezen van een ansichtkaart aan een feestelijke tafel is zo alledaags. Daarom zullen de ideeën om collega's te feliciteren met de mannenvakantie iets anders zijn.

1. Een van de opties om je te feliciteren met de vakantie kan een parodie zijn op het legerleven. Hiervoor is de kantoorruimte vooraf zo ingericht dat het op een leger lijkt. Dienovereenkomstig moeten kleding en accessoires op de juiste manier worden voorbereid om de regels en procedures van het leger te bestuderen. Breng de hele dag door als in het leger en feliciteer aan het eind van de dag de mannen en bedank ze voor hun goede service. Zo'n dag en zo'n felicitatie mogen zeker niet vergeten worden.

2. Eind februari - de winter verliest al terrein in het voorjaar, het wordt warmer buiten, maar de sneeuw ligt nog steeds dicht en de skipiste is goed. Het is mogelijk om op ski's een heerlijke picknick in de natuur te organiseren. Je moet je natuurlijk van tevoren voorbereiden, maar het is het waard.

3. Je kunt een reis voor mannen regelen naar een skibasis en daar vanaf de berg een ritje maken. Het is helemaal niet nodig om te skiën op alpineskiën, je kunt ook andere apparaten gebruiken. Het wordt sowieso gezellig en gezond.

4. Voor de echte extreme liefhebbers is het mogelijk om met een werkend team een trip naar een luchtclub te organiseren en daar een groepsparachutesprong te maken. Uiteraard dient deze sprong voorafgegaan te worden door een voorbereidende voorbereiding en training. Dergelijke diensten zijn niet goedkoop, maar alleen voor grote bedrijven zijn er goede kortingen voor groepssprongen.

5. Als je echt helemaal niets kunt organiseren, moet je proberen om op zijn minst felicitaties te maken, niet saai en niet triviaal. Neem voor felicitaties een modern nummer en maak het opnieuw.

6. U kunt felicitaties maken voor elke collega individueel. Felicitaties bijvoorbeeld aan de dapperste, de slimste, de grappigste, enzovoort. Maar verzonnen bijvoeglijke naamwoorden zouden echt de kwaliteiten van een man moeten beschrijven en geen aanfluiting zijn.

7. Je kunt de felicitaties in muzikale vorm verslaan en elke man feliciteren met een lied dat bij hem past.

8. Maak een muurkrant of een humoristische collage met deelname van alle teamleden. Daarin is het noodzakelijk om alle interessante persoonlijke kwaliteiten in een humoristische vorm op te merken. Om het leuk te maken en niet aanstootgevend. De muurkrant blijft de hele vakantie hangen en vrolijkt op.

9. Als iemand van de vrouwelijke helft van het team de mogelijkheid heeft om video te verwerken, dan kun je een film maken waarin "cuts" van andere gezamenlijke bedrijfsfeesten worden gebruikt.

10. 's Avonds kan er vuurwerk worden afgestoken. Het ziet er misschien afgezaagd, maar mooi uit.

Ideeën om je man te feliciteren

Ontbijt op bed op een feestelijke ochtend is zo gewoon. En als de vrouw, vermomd als dienstmeisje, het ontbijt brengt en tegelijkertijd een felicitatielied zingt, kan dit voor een man al een echte verrassing worden. Zo zal een man op het moment van ontwaken meteen 4 verrassingen zien.

elf. Ontbijt versierd met een vakantiethema, zoals roerei in de vorm van sterren, brood gevouwen in de vorm van een tank en dergelijke.

12. Vrouw verkleed als dienstmeisje.

13. Felicitatielied.

14. Het appartement is ingericht in het thema dat typisch is voor deze vakantie.

15. Vergeet niet dat je een leuk cadeau moet geven, wat ook een aangename verrassing moet zijn voor een man. Wij kiezen een cadeau, maken het klaar en regelen het van tevoren. Wat kan het zijn? Iets! Maar in ieder geval moet de hoofdregel in acht worden genomen: het geschenk moet leuk zijn. Daarom moet je, voordat je hem kiest, goed naar je man luisteren, hem in de gaten houden, al zijn verlangens onthouden. En dan, op het juiste moment, dit verlangen vervullen.

Ook thuis kun je het in een ontspannen sfeer vieren.

16. Voor getrouwde mannen met kinderen is het bijvoorbeeld een goed idee om een voorstelling te regelen met deelname van kinderen. Het is heel schattig en ontroerend om gedichten en liedjes te leren en ze speciaal voor papa op te voeren.

Je kunt actiever vieren.

17. Een optie is om vrienden te verzamelen en paintball te gaan spelen. Het wordt gewoon een leuk evenement en een vakantiethema.

18. Een andere optie: waarom niet met vrienden of familie naar een waterpark of zwembad gaan en daar zeeslagen organiseren? Het wordt leuk, goed voor de gezondheid en dicht bij het thema van de vakantie.

19. Je kunt naar een karaokebar gaan en daar gewoon liedjes zingen, ook liedjes over het militaire thema.

20. Maar je kunt ook op verlangens spelen. De wens zal zijn om een bepaald nummer uit te voeren.

21. Je kunt deze heerlijke dag thuis afsluiten met een voorbereid, feestelijk, maar licht diner. Natuurlijk zal niet alleen het diner een verrassing zijn, maar ook de aankleding ervan. Salade in de vorm van een ster, een granaat of een parachute, een taart in de vorm van een tank, een vlag of met militaire figuren. Alles zal hier afhangen van de verbeeldingskracht en culinaire vaardigheden van de echtgenoot.

En geef haar man na het eten, nadat ze de kinderen naar bed heeft gebracht, nog twee laatste verrassingen.

22. Een striptease dansen voor een man.

23. Maak een erotische massage.

In totaal krijgen we 23 echte verrassingen om mannen te feliciteren met een mannenvakantie. Het blijft alleen om de juiste optie te kiezen.

Aanbevolen: