Hoe Oorspronkelijk 8 Maart Te Vieren?

Hoe Oorspronkelijk 8 Maart Te Vieren?
Hoe Oorspronkelijk 8 Maart Te Vieren?

Video: Hoe Oorspronkelijk 8 Maart Te Vieren?

Video: Hoe Oorspronkelijk 8 Maart Te Vieren?
Video: 8 самоделок своими руками по ремонту за 5 лет. 2024, Mei
Anonim

Weet jij hoe je de komende 8 maart op een originele manier markeert? In dit artikel vind je 5 handige tips om je dag door te brengen.

Een bos bloemen is een prachtig cadeau
Een bos bloemen is een prachtig cadeau

Na de lange nieuwjaarsvakantie is de volgende feestdag Internationale Vrouwendag en veel vrouwen zijn al begonnen na te denken over hoe ze deze dag kunnen doorbrengen. In dit artikel zal ik enkele originele manieren geven om 8 maart te markeren, zodat het herinnerd zal worden. Laat me je eraan herinneren dat de Russen dit jaar slechts drie dagen rusten.

1. Als het geld het toelaat, kun je op zoek gaan naar nieuwe ervaringen, maar veel tijd zal er niet zijn. Veel reisorganisaties bieden echter driedaagse vakantiereizen aan en de prijzen zijn aangenaam. Bovendien heerst er op dit moment in veel exotische landen warm en comfortabel weer, dus waarom zou u hiervan niet profiteren en naar Egypte, Turkije of Thailand gaan. En voor liefhebbers van actief skiën zijn resorts zoals Zwitserland of Denemarken nog steeds relevant (hoewel je in dit geval iets meer moet uitgeven). En tot slot, voor de meest romantische mensen zijn er excursiereizen door Europa, waarin u niet alleen kunt ontspannen, maar ook tijd kunt doorbrengen met voordeel. Daarnaast kun je zelf iets kopen uit een gloednieuwe collectie.

2. Als je geen zin hebt om lange reizen te maken, kun je jezelf verwennen met procedures voor schoonheid en gezondheid. Nu bieden een groot aantal verschillende cosmetische centra hun klanten pakketten met spa-procedures aan. Je hoeft alleen maar te kiezen wat je leuk vindt. U kunt bijvoorbeeld een hele spa-dag bestellen, waarbij u stoomt in de hamam, geniet van een pakking en massage, ontspannende thee drinkt (en misschien zelfs champagne). Waarom zou je je lichaam niet verwennen? Aan het einde van de procedures ziet u er verfrist en verfrist uit, alsof u onlangs bent teruggekeerd uit een duur resort. En als je extern wilt transformeren, kun je ook je kapsel bijwerken en een feestelijke manicure doen.

3. 8 maart is een feest voor de dames, dus waarom geen vrijgezellenfeest? Herinner je je de laatste keer dat je samen was met je vrienden en eerlijk gezegd geheimen bewaarde. Om te beginnen kun je gaan shoppen en daarna gezellig afspreken in je favoriete café, waar je de laatste innovaties in de modewereld kunt bespreken. Geef jezelf aan het einde van de avond een wijn- en snoeppyjamafeestje.

4. Als je van extreme vormen van recreatie houdt, dan kun je veilig naar het waterpark. Hoewel het begin maart niet erg warm is, kun je je onderdompelen in de echte zomer en een zee van positieve emoties. Met wie te gaan, dit probleem zal onafhankelijk moeten worden opgelost. Het waterpark zal tenslotte voor iedereen leuk zijn - niet alleen voor de eerlijke seks, maar ook voor sterke mannen.

5. En tot slot, advies voor de meest romantische mensen - ga op een date met je partner. Hoe lang geleden zijn jullie twee ergens uitgekomen? 8 maart is nog een reden om met pensioen te gaan. Je kunt naar de bioscoop, een tafel reserveren in een gezellig restaurant. En, als het geld het toelaat, bestel dan een limousine en rijd langs je favoriete plekken in de stad. Zo'n date zal niet alleen jou en je partner aanspreken, maar ook een nieuwe vonk in je relatie doen oplaaien.

Aanbevolen: