Hoe Feliciteer Je Op 8 Maart

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Op 8 Maart
Hoe Feliciteer Je Op 8 Maart

Video: Hoe Feliciteer Je Op 8 Maart

Video: Hoe Feliciteer Je Op 8 Maart
Video: Papieren bloemen 🌼DIY origami 8 Maart 2024, April
Anonim

De vakantie van vrouwen en de lente roept altijd trillende gevoelens op, omdat het op deze dag gebruikelijk is om alle dierbare en naaste mensen te feliciteren: moeders, echtgenotes, bruiden, dochters. Mannen moeten deze dag speciaal maken, lang gedenkwaardig maken en alleen positieve emoties oproepen.

Hoe feliciteer je op 8 maart
Hoe feliciteer je op 8 maart

instructies:

Stap 1

Begin 's ochtends met het feliciteren van lieve vrouwen. Op deze dag geven ze graag de teugels van het huishouden over aan mannen, en daarom zullen ze ongelooflijk blij zijn met een kopje aromatische koffie en een heerlijk ontbijt op bed. Als je op vakantie bent in een andere stad, stuur dan 's ochtends zeker een sms met een korte maar originele felicitatie of kleurrijke animatie.

Stap 2

Geef je geliefde op de dag van 8 maart een persoonlijk opgesteld certificaat met het aangegeven bedrag, dat ze in elke winkel kan besteden, en je treedt op als sponsor. Om 8 maart nog lang te herinneren, bestelt u vooraf een limousine met een boeket bloemen, fruit en champagne. Een ongelooflijk effect op het meisje zal worden geproduceerd door het auto-interieur, bezaaid met rozenblaadjes, waarin haar favoriete muziek zal spelen. Een limousine bestel je niet overdag, maar 's avonds, een ritje makend door de met licht overgoten straten en de vakantie afsluiten in een restaurant.

Stap 3

Verrassend genoeg hebben vrouwen niet alleen een zwak voor sieraden, maar ook voor gewone ballonnen. Geef je geliefde een aangename verrassing door de slaapkamer te vullen met kleurrijke ballonnen terwijl ze slaapt. Hoe meer ballonnen je opblaast, hoe helderder het vakantie- en kindergevoel voor je helft zal zijn.

Stap 4

Als je de hele dag samen gaat doorbrengen, kun je het interessanter maken door een verrassing voor het meisje voor te bereiden in de vorm van een spel van 12 noten. Om dit te doen, moet je een beetje proberen en nadenken over schuilplaatsen voor notities en tips voor hen, volgens welke je helft een geschenk zal vinden. Elke noot zal een aanwijzing bevatten die de locatie van de volgende noot aangeeft. Je verbergt dus notities en een geschenk in het appartement of in de buurt van het huis, en het meisje zal alle fasen moeten doorlopen en een verrassing moeten vinden.

Stap 5

Je kunt mama op een niet minder originele manier feliciteren met de voorjaarsvakantie. Bestel haar bijvoorbeeld een huishoudster die haar de hele vakantie de rompslomp bespaart. U kunt uw moeder ook een abonnement op een schoonheidssalon, massage- of spabehandelingen geven, samen met een groot boeket mimosa's of tulpen. Als je het vermogen hebt om te schrijven, verras haar dan met een zelfgeschreven gedicht. Presenteer het in een mooie wenskaart en lees het gedicht hardop voor.

Aanbevolen: