Hoe We Ontspannen In 2016: De Vakantiekalender

Inhoudsopgave:

Hoe We Ontspannen In 2016: De Vakantiekalender
Hoe We Ontspannen In 2016: De Vakantiekalender

Video: Hoe We Ontspannen In 2016: De Vakantiekalender

Video: Hoe We Ontspannen In 2016: De Vakantiekalender
Video: Kom VOLLEDIG tot Rust met deze Geleide Ontspanningsoefening! - Psycholoog Najla 2024, April
Anonim

In 2016 hebben de inwoners van Rusland al een officiële vakantiekalender gekregen. Er zijn geen speciale verrassingen te verwachten, maar veel burgers zijn het er al over eens dat de weekenden gunstiger gelegen zijn dan vorig jaar.

Ontdek hoe we ontspannen in 2016
Ontdek hoe we ontspannen in 2016

Hoe we rusten in 2016 in januari, februari en maart

Het komende 2016 begon met de traditionele nieuwjaarsvakantie, die duurde van 1 tot 10 januari. Ondanks de mening van bepaalde vertegenwoordigers van de overheid en de bevolking dat deze vakanties moeten worden ingekort, is de meerderheid toch blij dat er in januari nog genoeg vrije dagen zijn. De beslissing over hoe we in februari 2016 rusten, werd behoorlijk interessant: de afgelopen jaren werd de Dag van de Verdediger van het Vaderland op de kalender meestal uitgesteld tot mei of daaropvolgende feestdagen, en februari bestond uitsluitend uit gewone weekdagen. Dit keer is 23 februari 2016 een vrije dag, en aangezien het dinsdag is, hebben de autoriteiten besloten om van maandag de 22e vrij te maken, maar met de nodige voorwaarden. Zaterdag de 20e is een verkorte werkdag.

как=
как=

In maart van dit jaar hebben Russische inwoners een traditionele minivakantie in verband met de viering van Internationale Vrouwendag op 8 maart, en deze keer zullen ze iets langer duren. De reden hiervoor is wederom dat 8 maart dinsdag is. De regering besloot niet te bezuinigen en maakte maandag 7 maart ook een vrije dag. In tegenstelling tot februari zijn de voorgaande dagen, 5 en 6 maart, volledig vrije dagen. Op vrijdag 4 maart is het aan te raden om er een fulltime tijd aan te besteden, maar veel managers kunnen het traditiegetrouw kort houden en een algemeen bedrijfsfeest houden.

Hoe we rusten in 2016 in mei, juni, november

April blijft zonder vakantie: deze maand verheugen de burgers zich in de lente die in de meeste regio's al volledig is aangebroken en kijken uit naar mei, de tweede in termen van het aantal vakanties op de kalender. In mei 2016 rusten we op het 1e, 2e en 3e getal. Zo hebben burgers samen met zaterdag 30 april vier dagen op rij vrij. De volgende geliefde feestdag Victory Day is 9 mei. Het is maandag, dus er zijn hier geen verrassingen. Hoe dan ook, als een officiële feestdag op een gewoon weekend volgt, is het altijd handig.

как=
как=

Op 13 juni rust het hele land ter ere van de Dag van Rusland, waarvan de officiële datum de 12e is. De feestelijke dag is op maandag, die wederom verrast met het gemak van de locatie in 2016 van het weekend achter elkaar. Een vrije dag tijdens de werkweek zou bijvoorbeeld voor velen erg onhandig zijn, evenals het uitstellen naar volgende maanden. Daarna begint een lange periode zonder vakantie van juli tot november, maar de meeste burgers hebben er vakantie, school- en studentenvakanties tijdens, dus er is geen reden om veel te treuren.

Nationale Dag van de Eenheid in november 2016 valt op vrijdag 4 november. Dit keer, direct na de vakantie, zijn er zaterdag- en zondagweekends. Donderdag 3 november verplicht de overheid om de werkdag korter te maken. Zo hebben mensen genoeg tijd om te rusten en op krachten te komen in een regenachtige herfst. Daarna kun je het nieuwe jaar 2017 gerust verwachten, zeker aangezien 31 december zaterdag is.

Aanbevolen: