Zo Vier Je De Alumniontmoetingsdag

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je De Alumniontmoetingsdag
Zo Vier Je De Alumniontmoetingsdag

Video: Zo Vier Je De Alumniontmoetingsdag

Video: Zo Vier Je De Alumniontmoetingsdag
Video: The Cranberries - Zombie (Official Music Video) 2024, Mei
Anonim

De alumnibijeenkomst is een feestelijke gebeurtenis die veel herinneringen oproept aan eerdere studies. Dit kan een ontmoeting zijn met school, studiegenoten of oud-klasgenoten van de school. In ieder geval moet deze gebeurtenis aangename herinneringen achterlaten.

Zo vier je de alumniontmoetingsdag
Zo vier je de alumniontmoetingsdag

instructies:

Stap 1

Het idee van een bijeenkomst van afgestudeerden komt meestal van een van de oud-studenten, vrienden die na hun afstuderen nog communiceren, of van hun klassenleraar. Het verzamelen van alle afgestudeerden van een klas of groep is meestal erg moeilijk en een van de activisten houdt zich hiermee bezig. Maar als alle of de meeste afgestudeerden eindelijk op de hoogte zijn, wachten ze op deze dag met hoge verwachtingen van een aangenaam tijdverdrijf.

Stap 2

Het vergaderplan wordt meestal vooraf door de deelnemers opgesteld, de details worden telefonisch of via sociale netwerken besproken. Het scenario kan anders zijn. Als het buiten mooi weer zou moeten zijn, dan is de eenvoudigste en grappigste gedachte die bij velen opkomt, de natuur in. Een reis naar een barbecue vereist een zorgvuldige voorbereiding. Aangezien één persoon simpelweg niet in staat zal zijn om een tafel te organiseren voor alle aanwezigen, worden de verantwoordelijkheden verdeeld over alle deelnemers aan de vergadering. Het is belangrijk om niet alleen rekening te houden met de manier van aankomst op de plaats, de feesttafel, maar ook met de momenten van tijdverdrijf, bijvoorbeeld badminton, volleybal, voetbal. Het is ook de moeite waard om tijdens de vergadering meteen te beslissen wie waarvoor verantwoordelijk is: barbecue koken, salades snijden, vuilnis ophalen, wedstrijden organiseren, enz.

Stap 3

Een minder lastige, maar duurdere optie is het organiseren van een bijeenkomst in een café, restaurant, bowlingclub. In dit geval is het noodzakelijk om vooraf het exacte aantal mensen te bepalen dat naar de vergadering zal komen. Het is ook beter om het menu van tevoren te bespreken, omdat veel cafés en restaurants de tafel klaarmaken voor de afgesproken tijd van aankomst van bezoekers.

Stap 4

Als afgestudeerden de mogelijkheid hebben om een jacht voor meerdere uren te huren of een kleine cruise op de rivier of de zee te organiseren, dan zal deze ontmoeting nog lang bijblijven. In zo'n omgeving zullen ze niet alleen alle mooie momenten uit hun educatieve leven onthouden, maar ook nieuwe indrukken opdoen, gelukkige momenten op de foto vastleggen.

Aanbevolen: