Wat Een Bruiloft Voor 3 Jaar Huwelijk

Inhoudsopgave:

Wat Een Bruiloft Voor 3 Jaar Huwelijk
Wat Een Bruiloft Voor 3 Jaar Huwelijk

Video: Wat Een Bruiloft Voor 3 Jaar Huwelijk

Video: Wat Een Bruiloft Voor 3 Jaar Huwelijk
Video: 5 jaar getrouwd 2024, Maart
Anonim

Elk jaar viert het paar hun volgende "huwelijks" feest. Elk van hen heeft zijn eigen symboliek die de sterkte van familiebanden kenmerkt en de keuze voor een geschenk bepaalt. Voor de derde huwelijksverjaardag is dit symbool leer.

Wat een bruiloft voor 3 jaar huwelijk
Wat een bruiloft voor 3 jaar huwelijk

De derde huwelijksverjaardag wordt afgesloten met een leren bruiloft. Het symbool van deze viering informeert over de kwaliteit van familierelaties. Leer is een redelijk duurzaam materiaal, maar buigzaam en met de juiste inspanning kan het gemakkelijk worden gescheurd. Daarom wordt de sterkte van de familiebanden in deze periode als niet al te stabiel beschouwd: desalniettemin is er niet veel tijd verstreken sinds de dag van de bruiloft.

Deze viering is een soort grens in de financiële situatie van de meeste gezinnen. In de regel zijn tegen die tijd alle meest noodzakelijke dingen, inclusief meubels en technische uitrusting van het interieur, al gekocht. Het leven kwam tot rust en ontwikkelde hun eigen gewoonten en tradities. Er wordt aangenomen dat als het gezin deze moeilijke periode van drie jaar heeft doorstaan, het alle kans heeft op verdere ontwikkeling en versterking van de relaties.

Wat wordt traditioneel gegeven voor een lederen bruiloft?

Het symbool zelf van het evenement - leer, geeft direct aan welke producten de voorkeur verdienen. Het is optimaal als ze volledig van dit materiaal zijn gemaakt. Maar traditie vereist niet zo'n zorgvuldige naleving ervan. Het is voldoende dat het cadeau dit of dat lederen detail bevat. Als van tevoren is besloten wat je aan de echtgenoten moet geven, en dit product is bijvoorbeeld gemaakt van plastic, kun je het pakket versieren met een bloem die is gesneden uit stukjes leer of een strikje van dit materiaal erop lijmen.

Voor een lederen bruiloft worden portefeuilles en portemonnees, agenda's, op maat gemaakte documentomslagen, waarop de initialen van de eigenaar zijn bevestigd door gouden reliëf, traditioneel gepresenteerd. Een uitstekend en eenvoudig cadeau - handschoenen van echt leer van hoge kwaliteit. Bij het kopen van een cadeau moet men niet vergeten dat een huwelijksfeest een "paar" -evenement is, dus beide echtgenoten moeten een geschenk krijgen.

Hoe de echtgenoten te verrassen op de "derde bruiloft"?

De keuze aan cadeaus voor dit feest is veel breder dan het op het eerste gezicht lijkt. U kunt bijvoorbeeld een "slimme" plantenbak van het Duitse bedrijf "Lechuza" kopen, deze versieren met een applique gemaakt van stukjes leer en er een kamerbloem in planten. Dit stijlvolle geschenk siert niet alleen je huis, maar zorgt er ook voor dat je weinig tijd hoeft te besteden aan de verzorging van de plant: binnen 12 weken zijn de potten in staat om de hoeveelheid vocht te verdelen die de plant nodig heeft, omdat hij is uitgerust met een automatisch bewateringssysteem.

Vrienden kunnen van dik leer een soort boekrol maken, die doet denken aan oude papyri. De randen van het canvas kunnen worden afgezet met een mooie vlecht en er kan direct een felicitatietekst op worden geschreven. U kunt er zeker van zijn dat zo'n "briefkaart" herhaaldelijk door echtgenoten zal worden gelezen en gedurende vele decennia zorgvuldig door hen zal worden bewaard.

Aanbevolen: