Wat Een Bruiloft Voor 2 Jaar Huwelijk

Inhoudsopgave:

Wat Een Bruiloft Voor 2 Jaar Huwelijk
Wat Een Bruiloft Voor 2 Jaar Huwelijk

Video: Wat Een Bruiloft Voor 2 Jaar Huwelijk

Video: Wat Een Bruiloft Voor 2 Jaar Huwelijk
Video: ANDRE VAN DUIN -- HET HUWELIJK 2024, April
Anonim

Een papieren bruiloft verwijst naar het tweejarig jubileum van het evenement. Gedurende deze tijd leren de echtgenoten de positieve en negatieve kanten van elkaar, worden bepaald met de verantwoordelijkheden in het gezin. Het malen van karakters in dit stadium is in volle gang en het huwelijk zelf is nog niet sterk, daarom wordt dit evenement een papieren bruiloft genoemd.

Wat een bruiloft voor 2 jaar huwelijk
Wat een bruiloft voor 2 jaar huwelijk

Kenmerken van een papieren bruiloft

Het fragiele gezinsevenwicht hangt rechtstreeks af van de inspanningen van beide echtgenoten. In de meeste gevallen wordt een kind geboren in het 2e huwelijksjaar en brengt dagelijkse klusjes in een afgemeten leven. Om de vreugde van deze gebeurtenis compleet te maken, hebben de echtgenoten elkaars steun nodig. In dit stadium kunnen wederzijdse wrok en irritatie zich ophopen. De aanstaande papieren bruiloft is echter een geweldige gelegenheid om de gevoelens die je had op je trouwdag te herinneren.

Een goede traditie voor een papieren bruiloft is de uitwisseling van eigenaardige berichten tussen echtgenoten. Aan de ene kant van het blad zijn de positieve aspecten van de echtgenoot geschreven, evenals alles wat ik in hem zou willen veranderen. Op de achterkant van het papier worden de verwachte antwoorden van de tweede helft genoteerd. Door dergelijke berichten te delen, kunt u met een frisse blik naar uw gedrag kijken en uw relatie corrigeren.

Open lucht is een geweldige optie om een papieren date te vieren. Als het evenement samenvalt met het koude seizoen, kan het jubileum thuis worden gevierd. Slingers, papieren lantaarns, felicitatieposters zorgen voor een feestelijke sfeer in de kamer. Servetfiguren kunnen op tafels worden geplaatst.

Zal met succes de feestelijke origami-tafel versieren. Het kan een paar zwanen zijn of een vaas met papieren bloemen. Ambachtslieden kunnen iedereen verrassen met hun eigen handgemaakte papieren poppen van man en vrouw. De genodigden kunnen worden gepresenteerd met schattige badges in de vorm van harten of madeliefjes. Omdat papier het symbool is van een feestelijke gebeurtenis, mag je op deze dag de producten die ervan gemaakt zijn niet scheuren, kreuken of verbranden.

Papieren huwelijksgeschenken

Voor een papieren bruiloft kun je veel opties bedenken voor cadeaus. Het meest aangename "papier" voor een jong gezin is echter geld. Een bepaald boek kan de oprichting van een bibliotheek initiëren. Diverse abonnementen, theaterkaartjes, papieren schilderijen zijn uitstekende cadeaus. U kunt het hoofdcadeau aanvullen met een originele wenskaart.

Gedurende 2 jaar van de bruiloft kan de man iets met zijn eigen hand krijgen aangeboden. Het kan een cartoon zijn of een portret van een echtgenoot, een kalender met gezamenlijke foto's, een collage, een organisator, een lidmaatschap van een sportschool. Welk cadeau ook wordt aangeboden, het moet vergezeld gaan van een bekentenis van gevoelens, verpakt in een mooie envelop.

Een vrouw kan een granaatappelring krijgen, die wordt beschouwd als de patroonheilige van jonge gezinnen. Als alternatief kan de echtgenoot gelukkig worden gemaakt met geld, waarvoor ze zelf zal kopen wat ze wil. Een toeristenkaartje, een kaartje voor een concert of een portret van je geliefde kan niet anders dan tevreden zijn.

Aanbevolen: