Hoe Gedraag Je Je Op Een Feestje?

Inhoudsopgave:

Hoe Gedraag Je Je Op Een Feestje?
Hoe Gedraag Je Je Op Een Feestje?

Video: Hoe Gedraag Je Je Op Een Feestje?

Video: Hoe Gedraag Je Je Op Een Feestje?
Video: Hoe krijg je een feestje naar een hoger niveau? 2024, April
Anonim

Feesten, vakanties, festiviteiten - dit alles stelt je in staat om te ontsnappen aan stress en je vechtlust terug te krijgen. Ook zijn leuke activiteiten een manier om nieuwe kennissen of zelfs een zielsverwant te vinden. Het belangrijkste is om niet verlegen te zijn en open te staan voor de wereld.

Hoe gedraag je je op een feestje?
Hoe gedraag je je op een feestje?

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste op een feest is de juiste instelling. Zonder een bepaalde stemming zal de vreugde van het communiceren met vrienden en nieuwe kennissen onvolledig zijn. Om het te laten verschijnen, heb je zelfvertrouwen nodig. En het zal worden voorzien van mooie modieuze kleding, stijlvol kapsel en make-up. Een persoon die er relevant uitziet, zal niet onopgemerkt blijven op een feest.

Stap 2

Als je merkt dat je op een feest bent waar je niemand kent, maak er dan kennis mee. Bereik mensen met eenvoudige vragen. Als het in een club of restaurant is, vraag dan of de keuken goed is en wat je kunt bestellen. Als je iemand bezoekt, prijs dan het interieur van het huis, vraag waar de schattige snuisterijen vandaan komen, kijk naar de koelkastmagneten, enz. Wees open en vriendelijk, aarzel niet.

Stap 3

Als je iemand leuk vond, wees dan niet bang om naar elkaar toe te komen en elkaar te leren kennen. Het is gemakkelijk om te doen - vraag of je het evenement leuk vindt. Als de persoon ja heeft geantwoord, prijs dan de keuken, muziek, enz. Als je "nee" hebt gezegd, nodig dan uit om de avond ergens anders voort te zetten. Je wint met elk antwoord - het gesprek is begonnen, de gesprekspartner is geïnteresseerd om het voort te zetten. Dus hij vond jou ook leuk, en misschien zal een toevallige ontmoeting het begin zijn van een nieuwe mooie romance.

Stap 4

Hoe vriendelijk het feest ook is, overdrijf het niet. Beheers jezelf zodat je niet dronken wordt tot het punt van bewusteloosheid. Je wilt toch geen video van jezelf op een van de entertainmentsites in de ochtend zien?

Stap 5

Als je met je partner naar een feestje komt en hij verveelt zich en wil naar huis, probeer hem dan over te halen om te blijven. Mocht het niet lukken, vraag dan toestemming om nog wat langer op het feest te zijn. Bespreek het tijdstip waarop u naar huis gaat. Zorg ervoor dat u zich aan uw belofte houdt, anders verliest uw partner het vertrouwen in u. Beter nog, verlaat het feest samen. Dan heeft de geliefde geen reden tot bezorgdheid.

Aanbevolen: