Hoe Gedraag Je Je Op Oudejaarsavond

Inhoudsopgave:

Hoe Gedraag Je Je Op Oudejaarsavond
Hoe Gedraag Je Je Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Gedraag Je Je Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Gedraag Je Je Op Oudejaarsavond
Video: #Hoe Bereid je jezelf voor op OUD EN NIEUW!# 2024, Mei
Anonim

Oudejaarsavond is een evenement waar velen het hele jaar naar uitkijken. Om het vlekkeloos te laten verlopen, moet u uw gedrag zorgvuldig overwegen, rekening houdend met nuances zoals de locatie van het evenement, de categorie genodigden, enz.

Hoe gedraag je je op oudejaarsavond
Hoe gedraag je je op oudejaarsavond

instructies:

Stap 1

Als je bent uitgenodigd voor een onbekend bedrijf, ontdek dan van tevoren het thema van de oudejaarsavond en de plaats van zijn bedrijf. Dit is nodig om de juiste kledingkast en schoenen te kiezen. Heel vaak vinden dergelijke evenementen plaats op campings, sauna's of bowlingcentra. Een avondjurk en naaldhakken zijn daar waarschijnlijk niet gepast. Om geen gezichtsverlies te lijden, moet u bovendien uw kennis van de regels van sauna of bowlen aanvullen.

Stap 2

Laat je niet meeslepen door alcohol. Dronken capriolen zoals dansen op tafel, striptease of slapen in een salade zijn niet gepast op een vriendschappelijke of op een zakelijk nieuwjaarsfeest. Vergeet niet dat je moet communiceren en werken met mensen die je lange tijd in deze staat zien.

Stap 3

Wees sociaal en vriendelijk. Geef een goede toast, die van tevoren moet worden bereid, zodat deze kort en geestig is. Vermijd lange toespraken - u kunt als idioot of saai worden beschouwd. Als er collega's aanwezig zijn op oudejaarsavond, dan is het logisch om namens het team te spreken. Overdrijf het alleen niet met complimenten aan de baas, anders word je als sycofanten neergeschreven.

Stap 4

Neem deel aan de spelletjes en wedstrijden die 's avonds worden georganiseerd. Je moet entertainment niet opgeven uit angst om een frivole persoon te lijken - kinderachtigheid is heel geschikt voor het nieuwe jaar. Kies uit wedstrijden die je sterke punten kunnen laten zien. Als je bijvoorbeeld als kind zong of danste, doe dan mee aan de passende activiteiten. En wees niet bang om om jezelf te lachen - gevoel voor humor zit in de prijs in elk bedrijf. Je moet er echter niet naar streven om in elke competitie op te lichten - dergelijke overactiviteit kan vervelend zijn.

Stap 5

Neem veiligheidsmaatregelen in acht. Nieuwjaarsfeesten eindigen vaak in verwondingen, en vooral vuurwerk, sterretjes en champagnekurken zijn gevaarlijk. Wees uiterst voorzichtig met vuurwerk, laat geen chemicaliën in contact komen met de huid of slijmvliezen en bescherm vooral uw ogen.

Aanbevolen: