Hoe De Jeugddag Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Jeugddag Te Vieren?
Hoe De Jeugddag Te Vieren?

Video: Hoe De Jeugddag Te Vieren?

Video: Hoe De Jeugddag Te Vieren?
Video: Ondersteuning - hoe om iemand te ondersteun 2024, Mei
Anonim

De Jeugddag wordt in Rusland gevierd op de laatste zondag van juni. Dit is de tijd van vakanties en vakanties, felle zon en mooi weer. Daarom is het het beste om deze vakantie buiten door te brengen, met een grote groep vrienden en goede kennissen.

Hoe de jeugddag te vieren?
Hoe de jeugddag te vieren?

instructies:

Stap 1

Woon vakantie-evenementen bij. Op de Jeugddag stellen de besturen van steden en districten meestal een groot feestprogramma op: wedstrijden, sportwedstrijden en estafetteloopjes, festivals en concerten. Ze beginnen 's morgens vroeg en eindigen 's avonds. Kijk naar deze evenementen, of nog beter: doe mee. Dan zal een goed humeur en veel indrukken zeker worden verstrekt. Bovendien ontvangen de winnaars van dergelijke wedstrijden prijzen. En aan het einde van het feestelijke programma, meestal, een disco en vuurwerk. U kunt informatie vinden over aankomende evenementen online of in lokale kranten.

Stap 2

Ga de zee op. De zomer is een tijd van rust en vermaak. Als de gelegenheid het toelaat, ga dan met een groep vrienden zwemmen en zonnebaden in de warme zon. Vergeet alleen niet een bal, luchtbed, parasols en andere onderdelen van een actieve strandvakantie mee te nemen. En als de zee te ver is, ga dan naar de rivier of het meer.

Stap 3

Als massafeesten je niet aanspreken, ga dan naar het landhuis en ga barbecueën. Je kunt het feestelijke feest diversifiëren met dansjes en leuke wedstrijden. Als er een rivier of vijver in de buurt is, ga daar dan vissen. Toegegeven, het is beter om dit in de vroege ochtend of middag te doen, anders moet je in plaats van aangename ontspanning met muggen vechten.

Stap 4

Zelfs in de zomer verslechtert het weer soms en regent het. Bezoek dan uitgaanscentra, organiseer bowlingwedstrijden of ga naar een interessante film. Of u kunt gewoon een tafel reserveren in een gezellig café en daar tijd doorbrengen. Alles wat nodig is voor een geslaagde vakantie is immers een goed gezelschap.

Stap 5

Bezoek je vrienden en kennissen, neem iets lekkers mee en organiseer feestelijke bijeenkomsten. En voor nog meer plezier, zet karaoke aan en doe mee aan de uitvoering van liedjes.

Aanbevolen: