Hoe Te Presteren In De Club

Inhoudsopgave:

Hoe Te Presteren In De Club
Hoe Te Presteren In De Club

Video: Hoe Te Presteren In De Club

Video: Hoe Te Presteren In De Club
Video: #54 Herinneringen aan, en tips voor, je eerste triathlon | Slimmer Presteren Podcast 2024, Mei
Anonim

Cluboptredens zijn de belangrijkste vorm van zelfpresentatie van een rockband. Door het programma op de podia van clubs op te voeren, raakt het collectief geleidelijk aan gewend aan de aandacht van het publiek, wordt het herinnerd om zijn geluid en uiterlijk, en vormt het de basisgedragswijzen op het podium. De organisatie van optredens in de club is in de regel de leider van de groep of de concertmanager.

Hoe te presteren in de club
Hoe te presteren in de club

instructies:

Stap 1

Zoek de club waar je wilt optreden. Het is niet nodig om te beginnen met het meest populaire en gepromoot "Plan B", "XO", enz. - voor beginners bieden ze in de regel uitvoeringen aan met inwisseling van tickets. Minder bekende clubs, waarvan je de namen op de dag van je zoektocht misschien voor het eerst leest, nodigen je graag gratis uit (over royalty's kun je het nu beter niet hebben). Noem meerdere clubs.

Stap 2

Bel de administratie van de clubs. Wees duidelijk over je bedoelingen, vraag hoe laat hoe laat je mag spreken, wat de voorwaarden zijn van de voorstelling (uitrusting, kleedkamers, podium) en betaling (verzilveren van tickets, uitnodigen van een bepaald aantal gasten, je betaalt, je krijgt betaald), enz.).

Stap 3

Stuur op verzoek van de clubbeheerder een demo-opname. Wacht op het definitieve antwoord en de bevestiging van alle afspraken.

Stap 4

Vertel iedereen in de groep over je lezing. Bereid het programma en jezelf voor op de voorstelling.

Stap 5

Gelieve minimaal een uur voor aanvang van uw optreden bij de club aanwezig te zijn. Zelfs bij de meest strikte afspraken kan het programma vooruit of achteruit schuiven (het ene team heeft niet gepresteerd, het andere heeft 20 minuten langer gepresteerd dan gepland). Gedurende deze tijd moet je een pauze nemen van de weg, toneelkostuums aantrekken, make-up opdoen en gewoon ontspannen voor de voorstelling.

Stap 6

Nadat je het podium op bent gegaan, sluit je je instrumenten aan. Haast u niet of tril niet, ook al lijkt het u dat het heel langzaam gaat. Stem het geluid af en wees kalm. De mensen achter het podium wachten op je om te spreken en hebben sympathie voor je.

Stap 7

Speel en zing alsof je aan het oefenen bent. Voel elkaars steun en wees ontspannen. Glimlach en maak grapjes.

Aanbevolen: