Hoe Valentijnsdag Te Versieren Valentine

Inhoudsopgave:

Hoe Valentijnsdag Te Versieren Valentine
Hoe Valentijnsdag Te Versieren Valentine

Video: Hoe Valentijnsdag Te Versieren Valentine

Video: Hoe Valentijnsdag Te Versieren Valentine
Video: Valentijn 💖 Fijne Valentijnsdag 💖 Liefdesliedjes 💖 Liefdesliedjes voor valentijnsdag 2024, Mei
Anonim

Valentijnsdag is een romantische en buitengewoon mooie feestdag die al meer dan zestien eeuwen door geliefden wordt gevierd. Op deze dag geven geliefden elkaar ontroerende cadeaus en kaarten in de vorm van harten, en doen ook originele liefdesverklaringen. Als je je opmaakt voor een romantische date met je partner of gewoon een groot feest wilt geven met vrienden ter ere van de vakantie, dan is het inrichten van een kamer of appartement een must.

Hoe Valentijnsdag te versieren Valentine
Hoe Valentijnsdag te versieren Valentine

instructies:

Stap 1

De algemene decoratie van de vakantie moet in witte, roze en rode kleuren zijn. Roze wordt al lang beschouwd als de kleur van liefde en oprechtheid. Rood is de kleur van passie. Wit is de kleur van puurheid en onschuld.

Stap 2

Je kunt de kamer voor het feest decoreren met prachtige decoratieve kussens in de vorm van harten. Je kunt ze in de winkel kopen of zelf naaien van organza, brokaat of zijde. Om op Valentijnsdag een sfeer van warmte en tederheid te creëren, naait u kussens van roze, wit of rood bont.

Stap 3

Duiven, engelen en harten worden beschouwd als attributen van deze feestdag. Om het interieur op deze dag te transformeren, hangt u overal ballonnen, kleurrijke vrolijke posters met liefdesverklaringen en romantische gedichten, slingers van hartvormige ballonnen en andere accessoires.

Stap 4

Kaarsen zorgen ook voor een romantische sfeer. In hun glans lijkt alles aanlokkelijk, mysterieus en een beetje verzengend. Tegenwoordig zijn verschillende kandelaars weer in de mode. Ze kunnen vloer, tafel en muur zijn, in de stijl van de beste tradities van de avant-garde en oude kandelaars. Als je een druk feest geeft, zet dan kandelaars in de hoeken van de kamer of hang ze aan de muren, en als je een romantische date plant, kun je de kandelaars het beste op tafel zetten.

Stap 5

Gebruik een groot aantal kleine kaarsen om het interieur tijdens een vakantie mysterieuzer en gepassioneerder te maken. Plaats voor een romantisch diner bijvoorbeeld kleine geurkaarsen op de vloer om het gevoel van lichte witte wolken te creëren.

Stap 6

Kaarsen zien er fabelachtig mooi uit, die drijven in een brede kom met water bezaaid met rozenblaadjes.

Stap 7

Vergeet ook niet om niet alleen de kamer, maar ook de tafel te versieren. Het originele mooie tafelkleed, dat langs de randen geborduurd is met zilveren en gouden pailletten, kwastjes, dunne kant, glanzende franje ziet er erg mooi uit. Kies servetten van natuurlijke materialen: zijde, linnen of katoen. Hun kleur moet rood, wit of roze zijn.

Aanbevolen: