Don'ts Voor Valentijnsdag

Inhoudsopgave:

Don'ts Voor Valentijnsdag
Don'ts Voor Valentijnsdag

Video: Don'ts Voor Valentijnsdag

Video: Don'ts Voor Valentijnsdag
Video: Van Gaal waarschuwt Valentijn: 'Dat moet je niet in je kolommetje schrijven' | VERONICA INSIDE 2024, Mei
Anonim

Valentijnsdag is een feestdag voor alle geliefden, die traditioneel wordt gevierd op 14 februari. Op deze dag kun je in het geheim of openlijk je gevoelens bekennen, of je soulmate behagen met aandacht en geschenken. En bij het kiezen van een cadeau hebben veel mensen een vraag: wat kan er niet voor Valentijnsdag worden gegeven, welke cadeaus zijn ongepast?

Valentijnsdagcadeaus
Valentijnsdagcadeaus

Als je je geliefde op Valentijnsdag wilt behagen, moet je de keuze van een geschenk zorgvuldig benaderen. 14 februari kan nauwelijks als die feestdag worden beschouwd wanneer het gepast is om een aantal zeer dure cadeaus te overhandigen. Het is echter ook niet de juiste beslissing om een Valentijnscadeau voor een vriendin of vriend te kopen, dat zal bestaan uit een nutteloze ansichtkaart en een onnodig souvenir. Wat moet je je geliefde niet geven voor zo'n vakantie?

Verboden cadeaus voor Valentijnsdag: bijgeloof en voortekenen

  1. Een horloge is een soortgelijk accessoire, hoewel het nuttig kan zijn, maar je moet het op Valentijnsdag niet aan een man of een meisje geven. Volgens tekens duurt het gepresenteerde horloge jaren van leven, bovendien symboliseert het verraad en scheiding.
  2. Parel. Een mooie, sierlijke parelketting kan een meisje verrukken, maar volgens bijgeloof zal zo'n cadeau problemen met zich meebrengen. Parels worden door tekens geassocieerd met vrouwentranen, daarom kan zo'n geschenk voor 14 februari slechte en trieste gebeurtenissen in het leven van de uitverkorene aantrekken.
  3. Foto lijstje. Frames worden voor velen onbewust geassocieerd met rouw en afscheid. Maar een fotoalbum vol met memorabele foto's met jouw passie kan je ook cadeau doen. Het belangrijkste is om een originele en fantasierijke benadering te bedenken voor het ontwerp en de selectie van afbeeldingen.
  4. Slippers. Zelfs de zachtste, grappigste en warmste pantoffels mogen niet cadeau worden gedaan voor Valentijnsdag. Zelfs als ze nuttig kunnen zijn in het dagelijks leven, volgt hieruit dat huispantoffels voor een overledene, een ernstige en langdurige ziekte of voor het afscheid van je zielsverwant zijn. Het is ook niet aan te raden om andere schoenen, sokken, kousen of panty's als cadeau voor een vakantie te kiezen.
  5. Een set handdoeken. Volgens populair bijgeloof zal zo'n geschenk voor Valentijnsdag ziekte, ruzies en negatieve gebeurtenissen met zich meebrengen.
  6. Alle scherpe of stekelige voorwerpen, zoals souvenirwapens, zakmessen, besteksets, enzovoort. Zulke dingen kunnen veel problemen en conflicten in het leven van geliefden brengen. Messen en vorken accumuleren negatieve energie, die de fysieke gezondheid en emotionele toestand van hoogbegaafden kan beïnvloeden.
  7. Sjaals en sjaals. Valentijnsdag wordt midden februari gevierd, als de winter nog niet voorbij is, als er nog veel koude dagen in het verschiet liggen. Daarom kan een sjaal of omslagdoek als cadeau een interessant en passend idee lijken. Volgens het populaire geloof belooft zo'n cadeau echter een snel meningsverschil en afscheid voor geliefden.
  8. Spiegels. Dingen met een spiegelend oppervlak, zoals scherpe voorwerpen, absorberen heel gemakkelijk negatieve energie. Een spiegel die op Valentijnsdag wordt gepresenteerd, kan veel problemen en tegenslagen met zich meebrengen.
  9. Handschoenen en wanten. Volgens tekens is de betekenis van zo'n geschenk hetzelfde als een cadeau in de vorm van een sjaal of omslagdoek. Wil je afscheid nemen van je soulmate? Dan zijn handschoenen natuurlijk relevant als cadeau. Anders moet je ze niet kiezen.
  10. Douchegels en andere soortgelijke cosmetica voor mannen of vrouwen. In termen van bijgeloof zorgt zo'n Valentijnscadeau voor een snelle breuk.

Top 5 ongewenste cadeaus voor 14 februari

Briefpapier: agenda's, notitieboekjes, planners enzovoort. Zo'n cadeau ziet er te formeel uit, het is nauwelijks geschikt voor de vakantie van alle geliefden.

Alle huishoudelijke apparaten. Zo'n geschenk, vooral gegeven aan een meisje, zal misschien helemaal niet bevallen. Het wordt aanbevolen om alleen iets als een presentatie te kiezen als de begaafde persoon eerder heeft gesuggereerd dat er een soort techniek nodig is.

Geld. Ondanks het feit dat een geschenk in de vorm van geld door velen als goed wordt ervaren, is Valentijnsdag niet de feestdag waarop je zoiets moet geven. Geld kan nauwelijks liefde en genegenheid tonen. Daarnaast kan een envelop met contant geld worden gezien als de onwil van de schenker om met iets origineels te komen.

Mokken en kopjes. Zulke dingen zien er saai en afgezaagd uit als een presentatie. Een uitzondering kunnen alleen gekoppelde mokken zijn met een individueel, exclusief ontwerp.

instrumenten. Het is onwaarschijnlijk dat iemand zo'n geschenk aan meisjes zou durven geven, maar het is ook volstrekt onwenselijk voor mannen om zoiets op Valentijnsdag te geven. Het is onwaarschijnlijk dat hamers en boren zullen bevallen in de context van een romantische vakantie.

Aanbevolen: