Hoe De Dag Van Rusland Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Dag Van Rusland Te Vieren?
Hoe De Dag Van Rusland Te Vieren?

Video: Hoe De Dag Van Rusland Te Vieren?

Video: Hoe De Dag Van Rusland Te Vieren?
Video: Zo vieren veel Russische kinderen vakantie 2024, April
Anonim

Dag van Rusland is een feestdag van nationale eenheid, vrijheid en burgerlijke vrede op basis van gerechtigheid en recht. Al 20 jaar wordt het gevierd op 12 juni - de tijd van felle zon, vakanties, vakanties en mooi weer.

Hoe de dag van Rusland te vieren?
Hoe de dag van Rusland te vieren?

instructies:

Stap 1

Ga naar vakantie-evenementen. Op deze dag houdt het bestuur van de nederzettingen in heel Rusland een groot feestprogramma. Voor stedelingen worden er concerten, wedstrijden en wedstrijden georganiseerd, die plaatsvinden van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Je kunt niet alleen toeschouwer zijn, maar er ook aan deelnemen, wat extra positieve emoties zal geven en zal opvrolijken. Dit programma wordt meestal afgesloten met een feestelijk vuurwerk en een disco.

Stap 2

Maak een wandeling in een park of plein. Moe van de drukte van de vakantie, ga naar het plaatselijke park en wandel door de schaduwrijke steegjes. Je kunt er alleen wandelen, met kleine kinderen of met vrienden. Dit soort rust is ook geschikt voor wie van fietsen houdt. Daarnaast worden er in parken vaak diverse interessante evenementen en wedstrijden gehouden.

Stap 3

Maak een uitstapje naar de zee. Op dit moment kunt u al zonnen en zwemmen. Als je dicht bij de kust woont en je hebt zo'n kans, maak er dan zeker van. Bovendien wordt de dag van Rusland vaak gecombineerd met het weekend en blijken het niet één vrije dag, maar drie.

Stap 4

Ga de natuur in. Deze optie is geschikt voor zowel outdoor-enthousiastelingen als voor degenen die een rustig tijdverdrijf prefereren. De eerste kan een wandeltocht naar de bergen of het bos organiseren, de laatste - ga vissen of ga gewoon picknicken.

Stap 5

Kom samen met vrienden in de datsja en ga barbecueën. Tussen de feestdagen door kun je wedstrijden organiseren, een balletje slaan, badmintonnen of gewoon zonnebaden onder de warme zomerzon.

Stap 6

En als het zomerweer nog steeds wordt verpest door regen, verzamel dan een goed gezelschap en ga naar de film, doe mee aan bowlen of biljart. Of u kunt iets lekkers koken en uw familie of vrienden bezoeken.

Aanbevolen: