Positief Of Hoe Jezelf Op Te Vrolijken

Positief Of Hoe Jezelf Op Te Vrolijken
Positief Of Hoe Jezelf Op Te Vrolijken

Video: Positief Of Hoe Jezelf Op Te Vrolijken

Video: Positief Of Hoe Jezelf Op Te Vrolijken
Video: Цигун для начинающих. Для суставов, позвоночника и восстановления энергии. 2024, April
Anonim

Een slecht humeur achtervolgt ons vaak. Maar je moet er wel vanaf kunnen komen. Hier zijn een paar geheimen om je te helpen leren hoe je van een sombere dag een positieve kunt maken.

Goed gezind
Goed gezind

Het belangrijkste is om jezelf wat rust te gunnen. Als je hard werkt of studeert, neem dan een dag vrij of maak op zijn minst een paar uur vrij om te genieten van wat vrije tijd. Probeer uw vakantietijd door te brengen zonder technologie, telefoons, iPads, computers en al het andere. Geniet van de echte, niet de virtuele wereld. Bovendien zonder vervelende telefoontjes en constante drang naar sociale voorzieningen. netwerken. Zo word je afgeleid en vergeet je misschien zelfs je slechte humeur.

Nog een, om zo te zeggen, "slecht advies" - ruim je kamer of ruimte op waar je zult rusten. Als je een slecht humeur hebt, hoe kun je dan zonder goodies? Laat je verwennen met iets lekkers: chocolaatjes, koekjes, snoepjes…

Kijk een film of lees een boek. Als je een film kijkt of leest, duik je in andermans problemen en vergeet je die van jou een tijdje. Het is afleidend, ontspannend en bovendien is film ook interessant.

Als je in een slecht humeur bent, doe dan wat je heel lang echt wilde, maar er geen tijd voor had.

Lachen! Lachen verlengt het leven en verbetert de stemming.

Slaap! En zoveel als je wilt. Ten eerste is slaap erg belangrijk, en je humeur hangt af van hoeveel je slaapt. En ten tweede, niets vrolijkt je zo op als een lange slaap zonder wekker. Regel zelf een mini-spa voor thuis. Steek geurkaarsen aan, vul het bubbelbad.

Speel met je huisdieren. Het maakt niet uit of het een schildpad, een hond of een kat is. Ze hoeven niet na te denken over de verschrikkingen van deze wereld, dus zijn ze altijd positief en staan ze klaar om dit positieve met je te delen.

Gaan wandelen. Het klinkt oubollig, maar na frisse lucht zal zelfs de stemming verbeteren, om nog maar te zwijgen van de eetlust. Nou, als wandelen gewoon saai is, ga dan voor mini-shopping. We weten tenslotte allemaal dat winkelen een geweldige remedie is tegen een slecht humeur.

Ga sporten. Ten minste een klein beetje. Sporten zal echt negatieve emoties wegwerken en je een beter gevoel geven. Je hoeft het huis niet uit. Zelfs een simpele oefening, een yogamat en een oefen-dvd zijn voldoende.

Chat met je favoriete familie of vrienden. Een goed gezelschap vrolijkt altijd op, het is altijd gezellig.

Dans. Maar sta jezelf toe het te doen alsof niemand je ziet. Je krijgt veel positieve emoties.

En natuurlijk, alsjeblieft, alsjeblieft. Bel en sluit vrede met je oude vriendin (vriend), lach naar de voorbijganger. Als je goed doet voor anderen, stijgt je eigen humeur altijd.

En als je nu in een slecht humeur bent, gebruik dan mijn advies, en ten minste één van hen zal je zeker helpen. Positief voor jou!

Aanbevolen: