De Beste Manier Om MAKS Te Bereiken

De Beste Manier Om MAKS Te Bereiken
De Beste Manier Om MAKS Te Bereiken

Video: De Beste Manier Om MAKS Te Bereiken

Video: De Beste Manier Om MAKS Te Bereiken
Video: Twee gezouten vis. Forel. Snelle marinade. Droge ambassadeur. Haring. 2024, Mei
Anonim

De zomer loopt ten einde, maar er opent een vliegshow in de stad Zhukovsky, beter bekend als MAKS. In de laatste dagen van augustus en de eerste dag van september zal iedereen het vliegtuig kunnen zien, aan de ontwikkeling waarvan de beste vliegtuigontwerpers ter wereld al jaren werken.

De beste manier om MAKS 2013 te bereiken
De beste manier om MAKS 2013 te bereiken

Met de trein. Dit is waarschijnlijk de gemakkelijkste en meest economische manier om naar het evenement te gaan. Vanaf het treinstation van Kazansky moet je naar de stations van Otdykh of 42 km (om bij de eerste te komen duurt het minder dan een uur, naar de tweede moet je 5 minuten langer gaan). U kunt de dienstregeling van de trein bekijken op de websites www.tutu.ru of www.rasp.yandex.ru. Als u het station met de trein hebt bereikt, kunt u overstappen op gratis bussen, die op de dagen van uw bezoek constant naar het tentoonstellingscomplex en terug rijden.

Met de auto. Deze methode zal worden bemoeilijkt door het feit dat reizen door de stad Zhukovsky alleen beschikbaar zal zijn met speciale passen, die moeten worden gekocht bij kaartverkooppunten (de kosten bedragen ongeveer 2000-3000 roebel). U kunt over de Novoryazanskoe-snelweg, door de stad Lyubertsy, langs de Yegoryevskoe-snelweg naar Zhukovsky rijden. Dan kun je de auto achterlaten op de onderscheppende parkeerplaats op het vliegveld van Bykovo, van waaruit een bus zal rijden die toeschouwers naar de ingang van de vliegshow brengt.

Als u een inwoner van Zhukovsky bent, dan zijn de volgende punten geschikt voor u, vanwaar bussen ook naar het tentoonstellingscomplex rijden - checkpoint nr. 1 van het vliegveld "Ramenskoye" en "Latskova street" (naast de halte bij de winkelcentrum "Oceaan").

Aanbevolen: