Hoe Gezondheidsdag Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Gezondheidsdag Te Vieren?
Hoe Gezondheidsdag Te Vieren?

Video: Hoe Gezondheidsdag Te Vieren?

Video: Hoe Gezondheidsdag Te Vieren?
Video: Ontbytsake 2019/06/08 EPS 890 2024, Mei
Anonim

Gezondheidsdag is een van de weinige dagen die u volledig en volledig aan uw eigen gezondheid en schoonheid kunt besteden. En welk gezelschap er ook zal zijn, het belangrijkste is om op zijn minst voor een dag alle slechte gewoonten, ruzies met anderen en alledaagse zorgen te vergeten, om vreugde en plezier te krijgen. Immers, als je de Dag van de Gezondheid goed en effectief besteedt, ga je morgen met wraak en energie aan de slag.

Hoe gezondheidsdag te vieren?
Hoe gezondheidsdag te vieren?

instructies:

Stap 1

In de kring van collega's aan het werk De Corporate Day of Health helpt je niet alleen om goed uit te rusten, vermoeidheid en stress kwijt te raken, maar ook om dichter bij iemand van de medewerkers te komen, hem in een nieuw licht te ontdekken. U kunt bijvoorbeeld een sportschool huren voor meerdere uren, de deelnemers aan het evenement in twee teams verdelen en leuke spelletjes en wedstrijden regelen voor behendigheid en snelheid. Of misschien houdt u wel een volleybal- of zwemkampioenschap, langlaufen in het herfstbos, langlaufen tussen medewerkers van uw bedrijf. En een gezellig theekransje met pannenkoeken of taarten is een heerlijke afsluiter van de vakantie.

Stap 2

Met vrienden. Een dagje gezondheid in een gezellig bedrijf is ook een mooie kans om te herstellen. Ga naar de sauna of het Finse bad, stoom-, massage- en schoonheidsbehandelingen en geniet daarna, gewikkeld in lakens of gewikkeld in een warme deken, van een geurige vers gezette kruidenthee. U zult een onaardse gelukzaligheid en lichtheid door uw hele lichaam voelen, waardoor u de volgende dag met plezier aan het werk kunt. Voor degenen die meer van actieve rust houden, speel paintball of salsatek in de open lucht. Je kunt ook proberen het wandelpad met verschillende obstakels te lopen: naast onvergetelijke emoties, verstevig je de vriendschap, want tijdens het passeren van de etappes is de steun van een geliefde zo belangrijk! En 's avonds kun je liedjes zingen bij het vuur of elkaar enge verhalen vertellen. In de winter zullen sneeuwscooterraces adrenaline en een goed humeur toevoegen.

Stap 3

In het gezin. Een wellnessvakantie met kinderen in de winter kun je beginnen met een sneeuwbalspel of een wedstrijd voor de beste sneeuwvrouw. Ga op een warme dag skiën om uw bosje te "verkennen", en merk op en leer uw kinderen over de bomen of vogels die hier leven. Hete thee uit een thermoskan of worstjes gebakken boven een vuur zullen de stemming van het hele gezin verbeteren en degenen die het koud hebben verwarmen. Zorg er in de zomer voor dat je een bal meeneemt en voetbalt, en als je samenwerkt met een ander gezin, kan plezier beginnen.

Aanbevolen: