Waar Gaat Pretpark Angry Birds Open?

Waar Gaat Pretpark Angry Birds Open?
Waar Gaat Pretpark Angry Birds Open?

Video: Waar Gaat Pretpark Angry Birds Open?

Video: Waar Gaat Pretpark Angry Birds Open?
Video: Angry Birds theme park opens in UK 2024, Mei
Anonim

De beroemde Angry Birds-game heeft 1 miljard downloads gevierd. Dit resultaat inspireerde de ontwikkelaars om grote plannen "offline" te maken. De projecten van het bedrijf omvatten een heel netwerk van pretparken door heel Europa.

Waar gaat pretpark Angry Birds open?
Waar gaat pretpark Angry Birds open?

Het eerste Angry Birds Land is op 8 juni al geopend in Finland in Tampere, de thuisbasis van Angry Birds. Het nieuwe pretpark ligt op het grondgebied van het grote pretpark Särkänniemi, dat er slechts een klein deel van uitmaakt. Angry Birds Land heeft 12 attracties, ontworpen in overeenstemming met de zones van het spel zelf.

Naast de amusementszone zelf is er ook een café op het grondgebied. Op het menu van dit café staan natuurlijk ook sandwiches met het vlees van de gehate groene varkens. Daar kun je jezelf ook trakteren op een energiedrankje met de afbeelding van een van de "boze vogels". De winkels in het park bieden speelgoed en souvenirs. Er zijn ook andere producten te koop met afbeeldingen van de helden van het spel of een bedrijfslogo. Als je door het park loopt, zie je bij bijna elke stap de ene of de andere "vogel" of "varken" in een "gevechtssituatie". Het beklimmen van de hoge toren in het centrum van Särkänniemi is een bijzonder genoegen. Vanuit vogelperspectief zie je bijna elke hoek van het attractiepark.

De makers van het nieuwe Angry Birds Land-themapark beloven hun bezoekers een "echt avontuur" dat volledig zal worden gewaardeerd door fans van het pretentieloze maar zo populaire spel met dezelfde naam. Naast het thematische ontwerp van de attracties, is het in het park mogelijk om de personages van het spel te ontmoeten en op de foto te gaan.

De ontwikkelaars van de game-bestseller Angry Birds voorspellen een grote toekomst voor hun offline idee, en vergelijken hun park terecht met Disneyland.

Aanbevolen: