Hoe Kom Je Bij Het Angry Birds-pretpark

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij Het Angry Birds-pretpark
Hoe Kom Je Bij Het Angry Birds-pretpark

Video: Hoe Kom Je Bij Het Angry Birds-pretpark

Video: Hoe Kom Je Bij Het Angry Birds-pretpark
Video: Angry Birds Blues | All Episodes Mashup - Special Compilation 2024, April
Anonim

Het populaire computerspel Angry Birds komt in verschillende landen over de hele wereld tot leven in de vorm van speciale themaparken. Het eerste dergelijke pretpark, waar je kunt stoeien met je favoriete vogels en varkens, verscheen in de stad Tampere, Finland.

Hoe kom je bij het Angry Birds-pretpark
Hoe kom je bij het Angry Birds-pretpark

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste doel van Angry Birds is om de kwaadaardige varkens te raken die zich op verschillende locaties verbergen. Het ding over dit spel is dat het speciaal is ontworpen voor aanraakschermen. Sinds de release is de game meer dan een miljard keer gedownload! De nieuwste versie, Angry Birds Space, waar furieuze vogels de ruimte in gaan, is sinds april door meer dan 100 miljoen gebruikers naar hun toestel gedownload. Zo is Angry Birds officieel de meest gedownloade mobiele game ter wereld!

Stap 2

Met de populariteit van Angry Birds zo enorm populair, is het geen verrassing dat zakenmensen van over de hele wereld het onderwerp hebben opgepakt. Knuffels, telefoonhoesjes, sieraden, kleding, pennen, snoep, sappen, auto's, plastic kaarten - meer recentelijk zijn themaparken toegevoegd aan deze lijst met items die zijn geïnspireerd op het populaire spel.

Stap 3

Angry Birds Land themapark is gelegen op het grondgebied van Sarkanniemi Park in Tampere, Finland. De officiële opening vond plaats op 8 juni en in die tijd hebben al duizenden mensen op thematische attracties gereden. Angry Birds Land bevat verschillende glijbanen, schommels, tunnels, touwdoorgangen, torens en een Pig Popper-spel waarin jij en je kinderen kunnen concurreren met katapultschieten.

Stap 4

Terwijl uw kinderen zich vermaken op de glijbanen, kunt u de originele versie van het spel spelen op de grote touchscreens verspreid over het park. Om de sfeer van Angry Birds na te bootsen, hebben de makers van het park ook gedacht aan een bijzondere muzikale begeleiding en winkels met themasnoepjes. Hoogstwaarschijnlijk zal uw kleintje ook de kans niet missen om foto's te maken met de helden van hun favoriete spel, die in het park zullen wandelen.

Stap 5

Het park is momenteel het enige dergelijke project in Finland. De makers zijn echter al van plan om Angry Birds-themaparken te openen in het VK en China.

Aanbevolen: