Hoe Kom Je Bij Muziekdag In Frankrijk

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij Muziekdag In Frankrijk
Hoe Kom Je Bij Muziekdag In Frankrijk

Video: Hoe Kom Je Bij Muziekdag In Frankrijk

Video: Hoe Kom Je Bij Muziekdag In Frankrijk
Video: Eiffeltoren 130 jaar lichtshow 15 mei 2019 2024, Mei
Anonim

21 juni - de dag van de zomerzonnewende - Frankrijk viert Muziekdag. De langste daglichturen zijn gevuld met geluiden uit alle richtingen. De vakantie werd voor het eerst gehouden in 1985. Er wordt aangenomen dat een rustig hoekje op deze dag niet in heel Frankrijk te vinden is.

Hoe kom je bij Muziekdag in Frankrijk
Hoe kom je bij Muziekdag in Frankrijk

Noodzakelijk

2 foto's 35 * 45 millimeter, een certificaat van de werkplek, een internationaal paspoort, evenals een kopie ervan, een kopie van het paspoort van een burger van de Russische Federatie voor de ambassade

instructies:

Stap 1

Op deze dag is de toegang tot de meeste concertzalen en theaters in Frankrijk gratis. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over concertkaartjes. Daarnaast kun je zelf overal op straat stoppen, zonder je te bemoeien met voetgangers, vervoer en het werk van organisaties, en je eigen persoonlijke concert regelen. Niemand zal je wegjagen en zal je niet dwingen belasting te betalen over het geld dat de bewonderaars van je talent zullen geven.

Stap 2

Maar eerst moet je naar Frankrijk. Om Frankrijk binnen te komen heb je een visum nodig. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met de Franse ambassade in de Russische Federatie of de consulaire dienst. Wanneer u contact met u opneemt, moet u een vragenlijst invullen (naar keuze in het Engels of Frans). Het visum kan kortlopend Shngen (minder dan 3 maanden) of langdurig Frans zijn. Een Schengenvisum geeft u meer bewegingsvrijheid. Aanvraagformulieren voor dit soort visa zijn te vinden op de website van de Franse ambassade in de Russische Federatie in de relevante secties (https://www.ambafrance-ru.org/-%D0%92%D0%B8%D0% B7%D1%8B, 1960-). Door de vragenlijst online in te vullen, wordt de beoordeling versneld.

Stap 3

Houd er rekening mee dat u alleen een visum krijgt als u de ambassade persoonlijk bezoekt. Helaas wordt het visum niet per post verzonden en ook niet afgegeven aan uw wettelijke vertegenwoordiger. U moet ook een verplichte consulaire vergoeding betalen, die 60 euro is.

Stap 4

Boek je vliegticket. Ga hiervoor naar de website van de luchtvaartmaatschappij die je vertrouwt, bekijk de vluchten voor de datum waarin je geïnteresseerd bent en boek een ticket. Of bezoek de loketten persoonlijk. Meestal geven luchtvaartmaatschappijen bij bestelling ten minste een maand voor de vlucht extra kortingen. Ook op hun websites kun je alle informatie vinden.

Stap 5

Het is ook een goed idee om van tevoren een hotel te boeken. Aangezien de toestroom van mensen naar Frankrijk op 21 juni toeneemt, kan de spontane zoektocht naar een slaapplaats mislukken. Hotelreserveringen kunnen ook online worden gemaakt.

Aanbevolen: