Geheimen Van Een Geslaagde Picknick

Geheimen Van Een Geslaagde Picknick
Geheimen Van Een Geslaagde Picknick

Video: Geheimen Van Een Geslaagde Picknick

Video: Geheimen Van Een Geslaagde Picknick
Video: SOS Sofie: 11x tips voor een geslaagde picknick 2024, Mei
Anonim

Met de komst van de lente is het tijd voor picknicks. Recreatie in de natuur is niet alleen prettig, maar ook gezond tijdverdrijf. Om een picknick tot een succes te maken, moet je van tevoren over een aantal punten nadenken.

Geheimen van een geslaagde picknick
Geheimen van een geslaagde picknick

Eerst moet u beslissen over een rustplaats. Het is niet de moeite waard om te stoppen bij natuurreservaten en onbegaanbare wildernis. Een goede optie is een open plek in het bos of een plek aan de rivier. Houd er rekening mee dat open vuur niet overal is toegestaan. Het belangrijkste is dat uw picknick de openbare orde niet verstoort en een toegestane plaats is voor dergelijke evenementen. Voor liefhebbers van comfort is een toeristisch recreatiecentrum geschikt. En voor de gelukkige eigenaren van een landhuis (datsja) is de beste plek voor een picknick om uit te rusten in je eigen tuin.

Heerlijk eten is de sleutel tot een succesvolle picknick, en de hoofdgerechten zijn kebab en barbecues. Er zijn veel recepten voor het koken van vlees en vis in vuur en vlam, het hangt allemaal af van smaak en persoonlijke voorkeuren. Verse groenten en kruiden passen perfect bij het hoofdgerecht. Voor de kinderen is het de moeite waard om een dessert en drankjes te pakken. Zorg ervoor dat je wat gewoon drinkwater meeneemt naar je picknick. Om vergiftiging te voorkomen, mag u geen bederfelijk voedsel meenemen, vooral niet op een warme dag.

Overweeg een lijst met dingen die je mee moet nemen voor de picknick. Naast eten en servies heb je dekens, kolen en brandstof nodig voor verlichting, een vuurpot (grill), een EHBO-doos, zonnebrand- en insectenwerende middelen, vuilniszakken en, indien gewenst, een opklapbare tafel en stoelen. Reis je meerdere dagen met overnachting, dan heb je een tent, slaapzakken en warme kleding nodig. Een draagbare oplader en een draagbare koelkast zijn niet overbodig.

Een picknick mag niet saai zijn en alleen bestaan uit lunchen in de natuur. Overweeg een amusementsprogramma voor volwassenen en kinderen. Geef de voorkeur aan sportspellen: volleybal, badminton. Als je aan het relaxen bent op het strand, neem dan zandspeelgoed mee voor de kinderen.

Regel een fotosessie, foto's tegen de achtergrond van de natuur zijn helder en kleurrijk. Dan is het mogelijk om een album te maken ter herinnering aan de reis.

Vergeet het belangrijkste niet - neem een goed humeur en een positieve lading mee, en dan wordt je picknick een succes!

Aanbevolen: