Hoe Versier Je Een Papieren Bord?

Hoe Versier Je Een Papieren Bord?
Hoe Versier Je Een Papieren Bord?

Video: Hoe Versier Je Een Papieren Bord?

Video: Hoe Versier Je Een Papieren Bord?
Video: How to Build Sim Racing Cockpit Works with Any Game/Console 2024, April
Anonim

Wij bieden u aan om zeer originele gerechten te maken. Bij elke picknick, aan zee, in de datsja - overal ziet het er zeer stijlvol en innovatief uit. Dergelijk ongewoon servies wordt een kleurrijk accent op elke tafel. Het kan worden gebruikt om fruit, snoep of gebak te serveren. Verspil geen tijd, ga aan de slag met vermakelijk werk.

gerechten
gerechten

We hebben nodig: papieren wegwerpborden, scharen, acrylverf en dubbelzijdig plakband. We schilderen de platen in verschillende kleuren. Overschilderen met een dichte laag in een paar fasen. Wanneer de verf droogt, knipt u gekleurde centra uit één plaat. We zullen ze gebruiken voor details.

We snijden klauwen uit voor een krab, vleugels en een snavel voor een zeemeeuw en stralen voor de zon. Je kunt improviseren en je eigen originele platen bedenken. Teken zeemeeuwveren op de vleugels. Aan de basis van de klauw lijmen we dubbelzijdig plakband. We lijmen de klauwen op de krabplaat. We lijmen de snavel en vleugels op een bord met een zeemeeuw. We snijden dezelfde driehoeken en lijmen er dubbelzijdig plakband op. Lijm de zonnestralen in een cirkel. Dit zijn de prachtige borden die we hebben gekregen.

Aanbevolen: