Hoe Kennisdag Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Kennisdag Te Vieren?
Hoe Kennisdag Te Vieren?

Video: Hoe Kennisdag Te Vieren?

Video: Hoe Kennisdag Te Vieren?
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, Mei
Anonim

Kennisdag wordt traditioneel gevierd op 1 september, wanneer kinderen na een lange zomervakantie naar school gaan. Is je baby naar het eerste leerjaar gegaan? Ook jij was ooit lid van de schoolgemeenschap. Vier het in de vorm van een discipelinitiatie.

Hoe kennisdag te vieren?
Hoe kennisdag te vieren?

Noodzakelijk

Whatman papier, fotoalbum, verf, penseel, viltstiften, ballonnen

instructies:

Stap 1

De Kamer versieren. Neem een vel Whatman-papier en maak een poster waarop je de foto's van je kind plakt. Laat dit belangrijke momenten in het leven zijn, wanneer de baby een nieuw soort activiteit onder de knie heeft of onafhankelijkheid heeft getoond: hij stond voor de eerste keer op, zette zijn eerste stappen, enz.

Stap 2

Versier zijn bureaublad. Je kunt van tevoren een comfortabele, functionele schoolbenodigdhedenstandaard, een tafellamp of een felgekleurd houten telraam maken. Bedenk hoe uw kind hiervan kan profiteren tijdens het leren. Maar verwijder zijn favoriete speelgoed niet van hun plaatsen. Hang ten slotte ballonnen in de kamer. Ze zullen vrolijkheid toevoegen aan de nieuwe omgeving.

Stap 3

Maak van tevoren een fotoalbum, plaats daar je studentenfoto's. Misschien heb je nog foto's van grootouders in schooluniformen? Zorg ervoor dat u ze opneemt. Zo'n fotoboek zal nooit verouderd raken, integendeel, elk jaar krijgt het meer en meer waarde voor uw kind.

Stap 4

Maak er een feestelijk diner van. En organiseer na een lichte snack een aantal leuke prijsvragen. Bijvoorbeeld in de vorm van inwijding in discipelen. Pak een paar eenvoudige opdrachten op in wiskunde, de Russische taal, de wereld om je heen. Dit kunnen puzzels, interessante vragen, opdrachten zijn. Focus op wat uw kind aankan.

Stap 5

Schrijf vragen op kleine kaartjes of op de bloemblaadjes van gelijmd papier kamille. Het wordt interessanter als de aanwezige volwassenen deelnemen aan de wedstrijd en de presentator een soort kostuum draagt. Het is voldoende om een dop van een half vel Whatman-papier te maken, het te schilderen en een "toverstaf" op te pakken.

Stap 6

Sluit af met de toewijding. Geef je eersteklasser een medaille, scroll, "magische" pen, kortom, een artefact. Onthoud dat de nieuwe student nog een kind is en ga wandelen in het park voor attracties en een ijsje.

Aanbevolen: