Hoe Maak Je Carnavalskostuums

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Carnavalskostuums
Hoe Maak Je Carnavalskostuums

Video: Hoe Maak Je Carnavalskostuums

Video: Hoe Maak Je Carnavalskostuums
Video: BESTE CARNAVALSPAK OOIT GEMAAKT! (DIY) 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaarsvakanties worden altijd geassocieerd met kostuumvoorstellingen waaraan onze kinderen deelnemen. Natuurlijk wil elke ouder dat zijn kind de beste is tijdens de vakantie. Hiervoor is een speciaal pak nodig. Je kunt een carnavalskostuum kopen, maar het is veel interessanter om samen met een kind een carnavalskostuum van zijn dromen te maken.

Een jongen in een Zorro-pak zal iedereen beschermen
Een jongen in een Zorro-pak zal iedereen beschermen

instructies:

Stap 1

Meestal willen meisjes prinsessen zijn op het feest. Probeer van je meisje een prinsessenkostuum te maken. Om dit te doen, heb je een eenvoudige jurk nodig die je gaat versieren. Voeg er een petticoat aan toe. Verzamel de bovenste mooi vooraan, drapeer hem en bevestig hem in het midden. Op het bevestigingspunt kun je een mooie strik maken. Maar het mag niet te groot zijn. Doe hetzelfde met de mouwen: naai de onderste mouwen vast, rimpel de bovenste laag en zet ook vast met een kleine strik. Maak de strikken van hetzelfde materiaal als de onderste lagen van het kledingstuk. Maak een brede satijnen riem, knoop deze aan de achterkant vast met een mooie strik.

Maar wat is een prinses zonder kroon? Knip een klein kroontje uit het karton. Bedek het met decoratief papier of doek. Lijm het gaas van onderaf, waarachter je de kroon onzichtbaar aan het kapsel van het meisje bevestigt. Het blijft alleen om mooie schoenen op te halen en de nieuw gemaakte prinses is klaar.

Stap 2

Voor een jongen kun je een Zorro-kostuum maken. Op basis hiervan kun je een kostuum maken van elke superheld. Hiervoor heb je een zwarte satijnen doek, rode doek en wat karton voor de hoed nodig. Naai een zwart shirt met lange, wijde mouwen, die aan de uiteinden zijn verzameld met een elastische band. Broek kan een zwarte spijkerbroek zijn. Bind een brede rode riem om de taille van de jongen. De mantel is nog makkelijker te maken. Neem gewoon een rechthoekig stuk stof, werk over de randen. Steek een zwarte veter in het ene uiteinde. De mantel is klaar.

Knip de hoed uit op basis van de diameter van het hoofd van het kind. Maak kartonnen marges en de kroon zelf. Wikkel het in met een zwarte doek, plaats een gouden riem op de basis van de kroon. Vergeet niet om de touwen vast te naaien waarvoor de hoed zal vasthouden, want meestal nemen de kinderen hun hoed af, dus laat het op zijn rug zijn.

Het blijft om een masker te maken en een zwaard in uw handen te leggen: een kleine verdediger van alle kansarmen tot uw dienst!

Aanbevolen: