Hoe De Dag Van Tatiana Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Dag Van Tatiana Te Vieren?
Hoe De Dag Van Tatiana Te Vieren?

Video: Hoe De Dag Van Tatiana Te Vieren?

Video: Hoe De Dag Van Tatiana Te Vieren?
Video: Hoe is de maan ontstaan? | DE MAAN 2024, Maart
Anonim

Op 25 januari, midden in de winter, wordt Tatiana's dag gevierd. Historisch gezien is het sinds 1775 tegelijkertijd een feestdag voor Russische studenten geworden. Zowel nu als honderd jaar geleden brengen studenten van verschillende onderwijsinstellingen deze vakantie luidruchtig en opgewekt door, waardoor de geest van jeugd, plezier en enthousiasme uit de krappe auditoria naar de straten van de stad komt.

Hoe de dag van Tatiana te vieren?
Hoe de dag van Tatiana te vieren?

instructies:

Stap 1

Vier Tatiana's dag met een leuke amateurvoorstelling, oftewel een sketch. Om te beginnen, schrijf jezelf of zoek een kant-en-klaar script over een interessant, relevant onderwerp. Kies acteurs voor de rollen. Stel sets en kostuums samen.

Stap 2

Hoe groter het publiek tot wie de actie is gericht, des te grondiger moet de voorbereiding zijn. Oefen alle scènes goed. Probeer niet te experimenteren met improvisatie, zonder professionele vaardigheden kan het op slecht acteren lijken.

Stap 3

Stuur schriftelijke vakantie-uitnodigingen naar je leraren en vrienden. Versier de zaal waarin de voorstelling zal plaatsvinden feestelijk. Hang posters, muurkranten, foto's en meer aan de muren.

Stap 4

Als je een sketch voor een klein gezellig gezelschap in een gezellige huiselijke omgeving voorbereidt, zijn grondige repetities helemaal niet nodig. Integendeel, hier zal het interessanter zijn om de rollen willekeurig te verdelen. Bijvoorbeeld het gebruik van tickets of forfaits.

Stap 5

Druk de woorden van de helden af op spiekbriefjes in een groot, goed leesbaar lettertype. Vervang kostuums door karakteristieke details: een kroon is genoeg voor een koning, oren voor een haas, etc. In dit geval heeft u echter minimaal één persoon nodig die het hele scenario kent en het proces begeleidt.

Stap 6

Om de avond af te sluiten, ga je naar je favoriete café voor een maaltijd, ga je naar een filmpremière of naar een disco. Vergeet niet in ieder geval één Tatiana met jou uit te nodigen. Dit zal haar niet alleen plezieren, maar hoogstwaarschijnlijk ontvang je een goede korting bij de gekozen instelling.

Aanbevolen: