Paasvakantie. Paaseieren Versieren

Inhoudsopgave:

Paasvakantie. Paaseieren Versieren
Paasvakantie. Paaseieren Versieren

Video: Paasvakantie. Paaseieren Versieren

Video: Paasvakantie. Paaseieren Versieren
Video: Paaseieren versieren - Allrecipes.nl 2024, April
Anonim

Decoupagetechniek staat bekend om zijn kleurrijkheid en gemak van uitvoering. Paaseieren die met deze techniek zijn gemaakt, zien er altijd pittoresk en ongewoon uit. Nu zijn er veel servetten voor de feesttafel die we nodig hebben, dus niets zal je beperken bij het kiezen van een patroon. Je kunt zonder aarzeling dergelijke eieren aan je vrienden, familie en vrienden geven.

Paasvakantie. Paaseieren versieren
Paasvakantie. Paaseieren versieren

Noodzakelijk

Gekookte witte en bruine eieren, servetten met verschillende patronen, PVA-lijm, water, griesmeel, voedselkleuren - naar eigen goeddunken

instructies:

Stap 1

Eerst moet je de gekookte eieren goed afspoelen, ontvetten in afwasmiddel.

Stap 2

Knip de tekening uit het servet, of knip het overbodige af. Verwijder 2 extra witte lagen. Als de tekening beige tinten heeft met vage lijnen, moet je deze op bruine eieren lijmen, als in andere tinten, dan moet je deze op witte lijmen.

Stap 3

Bevestig de uitgesneden tekening aan het ei. Begin te lijmen met PVA-lijm vanuit het midden naar de randen van de afbeelding, met lichte bewegingen. Als er rimpels optreden, tilt u het servet op en trekt u het recht. Na het volledig aanbrengen van de afbeelding laten drogen.

Stap 4

Lege ruimtes kunnen worden versierd met griesmeel. Om dit te doen, moet u PVA-lijm op deze ruimte aanbrengen, vervolgens besprenkelen met ontbijtgranen, onnodig afschudden, laten drogen.

Of dezelfde plaatsen zijn verguld. Neem hiervoor goudverf, dompel er een spons in en breng deze aan op het ei.

Stap 5

U kunt ook uw eigen tekening toevoegen of de details van de afbeelding tekenen.

Aanbevolen: