Hoe Maak Je Paaskaarten

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Paaskaarten
Hoe Maak Je Paaskaarten

Video: Hoe Maak Je Paaskaarten

Video: Hoe Maak Je Paaskaarten
Video: Paaskaarten maken 🐣🐥🐤 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel feestdagen die Russen graag vieren. Maar een van de belangrijkste is de voorjaarsvakantie - Pasen. Deze heldere en vriendelijke vakantie brengt geloof, hoop en liefde met zich mee. Tegenwoordig neemt Pasen een zeer belangrijke plaats in in het leven van veel mensen en wordt het een diepgewortelde gezinsvakantie. Daarom wil ik op deze dag vooral dierbaren een plezier doen met iets origineels en moois. En zo'n geschenk kan een ongewone DIY-paaskaart zijn.

Hoe maak je paaskaarten
Hoe maak je paaskaarten

Noodzakelijk

dik karton en gekleurd papier; lijm (PVA is het beste, maar je kunt elke andere gebruiken); verf, potloden en viltstiften, maar ook een schaar, een liniaal en allerlei kleine dingen (glitter, kralen, knopen of restjes stof)

instructies:

Stap 1

Als je besluit om zo'n geschenk te maken, heb je nodig: dik karton en gekleurd papier; lijm (PVA is het beste, maar je kunt elke andere gebruiken); verf, potloden en viltstiften, maar ook een schaar, een liniaal en allerlei kleine dingen (bijvoorbeeld glitter, kralen, knopen of stukjes stof).

Stap 2

Vergeet niet dat je paaskaarten moet maken en je hele ziel erin moet steken, en er zijn misschien geen regels voor. Daarom kunt u alle materialen gebruiken die mooi en harmonieus met elkaar worden gecombineerd.

Stap 3

Wanneer de materialen en gereedschappen klaar zijn, kunt u het productieproces zelf starten. Maak eerst een blanco van karton, knip het voorzichtig uit en buig het doormidden. En dan kun je direct door naar het creatieve gedeelte. Je kunt bijvoorbeeld een mooie applique maken in de vorm van paaseieren met het opschrift "Christus is verrezen!" of probeer een tempel te 'bouwen' op een ansichtkaart van stukjes stof en gekleurd papier. Het hangt allemaal alleen af van de verbeelding.

Stap 4

Maar vergeet niet dat je op dit soort ansichtkaarten geen dubbelzinnige afbeeldingen of tekeningen met humor mag plaatsen. Het zal erg lelijk zijn in relatie tot de gevoelens van die mensen die zo'n houding ten opzichte van religie niet accepteren.

Stap 5

Het belangrijkste is om paaskaarten te maken met inspiratie en een verlangen om je vrienden en geliefden ermee te plezieren. Alleen in dit geval zullen ze mooi, origineel zijn en de sfeer van een geweldige vakantie overbrengen.

Aanbevolen: