Interessante Manieren Om Eieren Te Kleuren

Interessante Manieren Om Eieren Te Kleuren
Interessante Manieren Om Eieren Te Kleuren

Video: Interessante Manieren Om Eieren Te Kleuren

Video: Interessante Manieren Om Eieren Te Kleuren
Video: Hoe marmeren eieren op een originele en snelle manier te kleuren voor Pasen - Marmeren paaseieren 2024, Mei
Anonim

Het beschilderde ei is een van de belangrijkste en langverwachte symbolen van Pasen. Veel mensen beginnen van tevoren verschillende aanbevelingen in te slaan over het op een ongebruikelijke en mooie manier schilderen van testikels voor de vakantie.

Interessante manieren om eieren te kleuren
Interessante manieren om eieren te kleuren

Meestal valt de viering van Pasen in de tweede helft van de lente, wanneer de eerste planten op straat verschijnen. Om afbeeldingen van een blad of bloem op een ei te maken, maak je takjes peterselie of een ander kruid dat je kunt vinden. Kleine bloemen, zoals viooltjes, overgebracht naar de schaal, zien er heel mooi en delicaat uit. Bind aan elk ei een rechtgebogen blad, bloem of takje met een nylonkous. Zet de randen stevig vast door ze samen te binden met een elastische band en verf de eieren in de kleurstof van uw keuze.

Snijd elektrische tape of dikke tape in dunne stroken of geometrische vormen: vierkanten, cirkels, driehoeken. Gebruik fantasie en verbeeldingskracht, lijm het ei erop en schilder het vervolgens met een felle kleur. Als de verf droog is, verwijder je de stukjes tape van de schaal.

Een ongewoon effect wordt verkregen als je een rauw ei stevig omwikkelt met elastiekjes die voor geld worden gebruikt. Kleur de bereide eieren met de gekozen kleur. Na het verwijderen van de elastische banden blijven ongeverfde dunne strepen op hun plaats.

Door 1 eetlepel plantaardige olie aan de kleurstofinfusie toe te voegen, krijgt u een mooie "marmeren" kleur van de eieren.

Aanbevolen: