Hoe Versier Je Je Werkplek Op Je Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Je Werkplek Op Je Verjaardag
Hoe Versier Je Je Werkplek Op Je Verjaardag

Video: Hoe Versier Je Je Werkplek Op Je Verjaardag

Video: Hoe Versier Je Je Werkplek Op Je Verjaardag
Video: WERKPLEK MAKE-OVER + TOUR: Pinterest Inspiratie | D is for Dazzle 2024, Mei
Anonim

Zijn collega's zouden zich op zijn verjaardag moeten bezighouden met het inrichten van de werkplek. Tegelijkertijd hoeft hij natuurlijk niet van tevoren te weten hoe zijn werkplek precies wordt ingericht om een aangename verrassing te krijgen.

Hoe versier je je werkplek op je verjaardag
Hoe versier je je werkplek op je verjaardag

instructies:

Stap 1

Ballonnen zijn een onmisbaar attribuut van elke verjaardag. Ze kunnen worden gebruikt, ongeacht wie de feestdag viert - een man of een vrouw. Het belangrijkste is dat ze een goed gekozen kleur hebben. Voor mannen zijn witte of zilveren ballen geschikt, voor vrouwen veelkleurige, voornamelijk roze tinten. Je kunt ze rangschikken zoals je wilt, het belangrijkste is dat het er veel zijn. In het geval van een mannenjubileum kunnen daaruit leeftijdscijfers worden afgeleid. De ballen moeten uit de buurt van computers en andere elektronische apparaten worden geplaatst die door elektrostatische ladingen kunnen worden beschadigd.

Stap 2

Een zeldzame verjaardag is compleet zonder kleurrijke posters. Vergeet het bestaan van grootformaat plotters voor slechts een dag. Teken de poster in gewone gouache. Maak als laatste redmiddel een tekening uit de vrije hand op een klein vel papier en vergroot deze vervolgens met een scanner en dezelfde grootformaat plotter. De jarige zal het vooral leuk vinden als er meerdere posters zijn.

Stap 3

Experimenteer met fluorescerende verven. Pas ze toe op posters, ballonnen. Maar verf niet de oppervlakken van die items die de hele tijd op de werkplek zijn. Verander in het algemeen op geen enkele manier het uiterlijk van wat er na de feestelijke gebeurtenis op de werkplek zal blijven. Gebruik alleen speciale veilige UV-lampen om fluorescerende verven te laten gloeien. In een dergelijke lamp is de lamp in de uit-stand zwart. Een eenvoudige blauwe fluorescentielamp is ook geschikt - veel van deze verven gloeien er ook goed van op.

Stap 4

Wijzig de screensaver op het bureaublad van uw collega. Sla tegelijkertijd de oude achtergrond op en vertel de held van de gelegenheid waar het bestand is, zodat de "achtergrond" in de toekomst kan worden hersteld.

Stap 5

Zet nooit een taart (zeker niet met kaarsen), thee etc. direct op tafel bij je collega. Belangrijke documenten kunnen in de buurt zijn. Gebruik aparte tafels voor de buffettafel.

Aanbevolen: