Hoe Kies Je Een Halloween-kostuum?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Halloween-kostuum?
Hoe Kies Je Een Halloween-kostuum?

Video: Hoe Kies Je Een Halloween-kostuum?

Video: Hoe Kies Je Een Halloween-kostuum?
Video: Halloween kostuum 2024, Mei
Anonim

Halloween is een feestdag die onlangs naar Rusland is gekomen. De traditie van kostuumfeesten op de "engste nacht" wint alleen maar aan populariteit. De juiste look maakt je de ster van het drukste feest.

Hoe kies je een Halloween-kostuum?
Hoe kies je een Halloween-kostuum?

Bedenk voordat je een kostuum kiest voor een aankomend feest, in welke look je je het prettigst voelt. Bepaal hoeveel je bereid bent te besteden aan een pak en accessoires, denk aan make-up, haar of make-up. Nadat je een pak hebt gekocht, moet je er thuis in rondlopen om te controleren hoe comfortabel het zit. Dit geldt vooral voor schoenen, omdat het feest ervan uitgaat dat je een aanzienlijk deel van de avond op je voeten zult doorbrengen, dus comfortabele en mooie schoenen kunnen de sleutel zijn tot je goede humeur. Breng de make-up of make-up aan die u van plan bent te gebruiken voor het geval dat. Dit geldt met name voor technisch complexe make-up. Houd tegelijkertijd rekening met de tijd die u eraan besteedt.

Wat zijn Halloween-kostuums?

Halloween-kostuums kunnen in verschillende groepen worden verdeeld. De eerste omvat traditionele kostuums - heksen, duivels, verdronken vrouwen en andere doden. Dergelijke looks vereisen lichte make-up en gewone kleding, meestal (maar niet voor het kostuum van een verdronken vrouw) is zwart geschikt. Dergelijke outfits zijn goed omdat ze een minimum aan kosten vergen. Bijna iedereen heeft zwarte kleding in zijn kledingkast en het kost niet veel geld om extra accessoires te kopen (heksenhoed, staart en hoorns).

Veel meisjes gebruiken liever de afbeeldingen van sexy dienstmeisjes, verpleegsters, schoolmeisjes en andere aantrekkelijke dames. De gemakkelijkste manier om zo'n kostuum te kopen is in sekswinkels en online winkels van lingerie en erotische kostuums. Kies de lengte van je rokken zorgvuldig om de grens tussen sierlijke erotica en regelrechte vulgariteit niet te overschrijden. Denk aan make-up en haar.

Je kunt het kostuum van je favoriete literaire of filmische personage kiezen, of je kunt verder gaan en de rol van je favoriete popster spelen. Er zijn veel helden wiens afbeeldingen karakteristieke details hebben. Dergelijke details zijn gemakkelijk te maken, te kopen of (in sommige gevallen) een goede vakman te bestellen.

Verscherp je look

Om uw afbeelding meer thematisch en geschikt voor de vakantie te maken, kunt u deze een aantal karakteristieke kenmerken geven. Maak het bijvoorbeeld een beetje intimiderend. Je kunt bijvoorbeeld een Marilyn Monroe-kostuum voor jezelf kiezen, maar de afbeelding in een zombiesleutel bepalen - de jurk een beetje scheuren, een geweldige make-up doen. Aan de ene kant zal dit beeld herkenbaar blijven, maar aan de andere kant zal het een beetje sombere waanzin krijgen die zo hoog gewaardeerd wordt op Halloween.

Als je besluit een verpleegster- of dokterskostuum te dragen, jezelf te wapenen met een cartooneske enorme scalpel of spuiten, je personage een beetje gevaarlijker te maken, dit is welkom op Halloween.

Aanbevolen: