Hoe Kan Je Kleuters Feliciteren?

Inhoudsopgave:

Hoe Kan Je Kleuters Feliciteren?
Hoe Kan Je Kleuters Feliciteren?

Video: Hoe Kan Je Kleuters Feliciteren?

Video: Hoe Kan Je Kleuters Feliciteren?
Video: 26 MOOIE DIY POP UP KAARTEN 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel gedichten, liedjes en grappen uitgevonden, zodat het personeel van de kleuterschool niet onbeheerd achterblijft tijdens hun vakantie. Er zijn andere manieren om degenen die met kleuters werken te feliciteren.

De kleuterjuf is de eerste juf van uw kind
De kleuterjuf is de eerste juf van uw kind

Op de dag van een kleuter herinnert iedereen zich hun eerste leraren en mentoren - kleuterleidsters en kindermeisjes. Mensen die met jonge kinderen werken zijn bijzonder: goedmoedig en energiek. Om hun professionele vaardigheden te realiseren, hebben ze creativiteit, emotionele gevoeligheid en liefde voor kinderen nodig. Je moet ook de medewerkers van voorschoolse instellingen op een speciale manier feliciteren: warm en niet-triviaal.

Hoe regel je een kamer voor een vakantie?

• ballonnen, vlaggen en bloemenslingers zijn meer dan gepast;

• posters met felicitaties van bestuur en ouders dienen elke groep te sieren;

• op het deurglas kun je glas-in-lood schilderijen maken met stripfiguren;

• op de tafel van de leraar moet er een boeket verse bloemen liggen ter ere van de dag van de kleuter;

Gedichten, liedjes, kaarten en andere attributen van de vakantie

Als je kunt tekenen, kun je zelf een kleine ansichtkaart maken en er een felicitatiewens in schrijven. Het is raadzaam om het zelf te componeren, op basis van het enorme aantal gedichten en liedjes waarin de kleuterschool wordt genoemd. In de tekst kun je de naam en het patroniem van de leraar of oppas veranderen en de rest van de regels laten rijmen. Zulke felicitaties zullen veel hartelijker en gedenkwaardiger zijn.

De wedstrijd, waarin het personeel van de kleuterschool hun creativiteit en sprankelend karakter kan tonen, zal de viering interessanter en leuker maken. Als er onder kennissen of vrienden opvoeders, kindermeisjes, managers of methodologen zijn, dan moeten ze op de dag van de kleuter worden gefeliciteerd. Dit kan met behulp van een kleine grap aan de telefoon (over een ongeplande controle door de afdeling openbaar onderwijs, sanitair en epidemiologisch station, enz.) Het belangrijkste is dat deze mensen begrijpen dat deze professionele vakantie wordt herinnerd en gewaardeerd door hun harde werk.

Om de aandacht van het publiek te vestigen op kleuterscholen en hun problemen, heeft de staat de dag van de professionele vakantie van werknemers van voorschoolse instellingen - 27 september, aangewezen. Je moet deze datum niet vergeten, en als er geen manier is om je leraar persoonlijk te feliciteren, kun je hem herinneren en je mentaal gezondheid, geluk en een lang leven wensen.

Als het gezin kinderen heeft die naar de kleuterschool gaan, moeten felicitaties worden uitgedrukt in specifieke acties: bloemen, een ansichtkaart, een doos chocolaatjes, verbale wensen voor goed en geluk. Dit alles zal wederzijdse dankbaarheid veroorzaken, wat de gemoedstoestand van de medewerker van de kleuterschool en zijn verlangen om alles in het werk te stellen bij het opvoeden van opgroeiende kinderen zal beïnvloeden.

Aanbevolen: