Wat Te Geven Voor 18 Jaar?

Inhoudsopgave:

Wat Te Geven Voor 18 Jaar?
Wat Te Geven Voor 18 Jaar?

Video: Wat Te Geven Voor 18 Jaar?

Video: Wat Te Geven Voor 18 Jaar?
Video: 10 dingen die jij moet regelen als je 18 jaar wordt! 2024, April
Anonim

Achttien jaar - een heldere flits van jeugdig maximalisme en de eerste serieuze ontmoeting met de realiteit van het leven. Daarom moet een geschenk voor 18 jaar passend zijn: buitengewoon, gedenkwaardig.

Wat te geven voor 18 jaar?
Wat te geven voor 18 jaar?

Vaarwel jeugd

18 jaar in Rusland wordt beschouwd als het moment van de meerderheid. Regel de jarige om hem uit te zwaaien. Presenteer een humoristisch certificaat dat officieel volwassen gedrag autoriseert. Zo'n cadeau kan worden gekocht bij coole cadeauwinkels. Koop in plaats van een ansichtkaart perkamentpapier met een plechtige gelofte van overgang naar volwassenheid.

De hoofdrol in de film

Maak een film van de foto's van de jarige. In de fotostudio bewerken ervaren specialisten de aangeleverde foto's en maken er met een speciaal programma een videosequentie van met muzikale begeleiding. De prijs van een dergelijke videoclip varieert van 1000-3500 roebel plus 250-500 roebel voor het schijfontwerp. Foto's worden zowel in elektronische als in papieren vorm geaccepteerd. De doorlooptijd van een dergelijke bestelling is ongeveer 1-3 dagen, afhankelijk van de complexiteit van de registratie.

Een droom die uitkomt

Voel je als een goochelaar en bezorg de jarige een droom die uitkomt. Vraag vooraf goed na waar de persoon van droomt, of misschien ooit van heeft gedroomd. Het kan van alles zijn: een ballonvaart, een parachutesprong, een Louis Vuitton-tas, enz. Het is niet nodig om een auto te kopen als het een verjaardagsdroom is. Je kunt een auto huren en iemand leren ergens op een verlaten snelweg te rijden. Of overhandig een videogame - een rijsimulator. Elke droom kan worden uitgespeeld en aangepast aan uw financiële mogelijkheden.

Het werd populair om een ster te geven. In sommige planetaria en wetenschappelijke instituten vinden en noemen ze tegen betaling een hemellichaam naar wie je maar wilt. Het belangrijkste is om op te passen voor oplichters en alleen vertrouwde bedrijven te kiezen die zich bezighouden met de studie van de sterrenhemel.

Coole grap

Organiseer een show met de onwetende jarige in de hoofdrol. Moedig vrienden aan, bereid rekwisieten voor, installeer een verborgen camera. Kom met een origineel script. Alleen de rally moet ongevaarlijk zijn, om de vakantie niet te bederven.

Je kunt bijvoorbeeld vast komen te zitten in een lift met een helderziende. De rol van de laatste zou een persoon moeten zijn die de jarige niet kent. Nadat hij bij toeval alle feiten met betrekking tot de biografie van de deelnemer aan de tekening heeft uiteengezet, moet de denkbeeldige paranormaal begaafde uiteindelijk de zin zeggen: "Ik voorzie dat je vandaag aangenaam verrast zult zijn …". En dan gaat de lift open, en een vrolijk gezelschap van echte vrienden stormt binnen met cadeautjes, ballonnen en roept: "Happy birthday!" In plaats van een lift kun je een ontmoeting met zo'n helderziende regelen in een café of op een andere plaats. Een goed humeur is gegarandeerd voor alle deelnemers aan het proces.

Aanbevolen: