Hoe Een Cadeau In Cadeaupapier Te Verpakken

Inhoudsopgave:

Hoe Een Cadeau In Cadeaupapier Te Verpakken
Hoe Een Cadeau In Cadeaupapier Te Verpakken

Video: Hoe Een Cadeau In Cadeaupapier Te Verpakken

Video: Hoe Een Cadeau In Cadeaupapier Te Verpakken
Video: Een cadeautje inpakken 2024, Maart
Anonim

Elk cadeau moet niet alleen worden uitgekozen en overhandigd, het moet ook mooi worden ingepakt. Deze schijnbaar eenvoudige procedure kan voor een persoon problemen veroorzaken. Natuurlijk kunt u hier de hulp van een verpakker in elk winkelcentrum vragen, maar u kunt geld besparen en het zelf doen.

Hoe een cadeau in cadeaupapier te verpakken
Hoe een cadeau in cadeaupapier te verpakken

instructies:

Stap 1

Het is het handigst om een cadeau in papier te verpakken als je het eerst in een kartonnen doos doet. De doos is vrij goedkoop, maar de verpakte doos ziet er veel netter uit dan alleen iets dat in zelfs heel mooi papier is gewikkeld.

Stap 2

Je kunt de kast ook zelf maken. Het uiterlijk van de doos mag niet gênant zijn. In feite is dit een frame om een cadeau in te pakken. Je kunt gewoon karton nemen, er verschillende rechthoeken uitknippen om in de maat van het ding te passen, ze met plakband lijmen en het geschenk erin plaatsen.

Stap 3

Het is heel eenvoudig om een cadeau in papier te verpakken. Pak de geschenkdoos en plaats deze in het midden van het inpakpapier. Wikkel het papier helemaal rond de doos in één richting. De rand van het vel moet in het midden van een van de randen eindigen.

Stap 4

Vouw nu de doos weer open. Er zitten vouwen in het papier. Erg goed. Dit zijn onze markeringslijnen.

Stap 5

Schat de afmetingen zo dat de vrije randen van het vel in het midden samenkomen wanneer ze worden gevouwen. Knip nu het overtollige papier af.

Stap 6

Wikkel de doos terug met behulp van de beschreven lijnen. Laat aan alle kanten dezelfde hoeveelheid papier achter. Tape de middenlijn af met tape. Gebruik liever geen grote stukken, maar maak onopvallende rondjes van plakband. Het volstaat om het aanspreekpunt op twee of drie plaatsen te pakken.

Stap 7

Buig nu de vrije gelijke delen naar de doos toe zodat ze aan elke kant samenkomen. Je hebt nog 4 nieuwe regels. Gebruik deze lijnen om de hoeken op dezelfde manier te vouwen als bij de "Masker"-snoepjes. U moet de stukken papier vanaf twee uiteinden naar binnen wikkelen om twee driehoeken aan de andere randen te vormen.

Stap 8

Daarna volstaat het om de twee driehoeken aan elke kant met elkaar te verbinden met dezelfde tape. Cadeau verpakt!

Aanbevolen: