Zo Vier Je Je Trouwdag

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Je Trouwdag
Zo Vier Je Je Trouwdag

Video: Zo Vier Je Je Trouwdag

Video: Zo Vier Je Je Trouwdag
Video: ONTWIKKELING ANNA u0026 ROMANTISCHE OVERNACHTING 🥰💍 VLOG #37 | Sarah Rebecca 2024, Mei
Anonim

Het huwelijk is een belangrijke gebeurtenis in het leven van een getrouwd stel. En vele jaren na het sluiten van de alliantie vieren de man en vrouw de verjaardag van deze gebeurtenis. Als je fantasie hebt, kan deze vakantie elke keer op een interessante en ongewone manier worden gehouden.

Zo vier je je trouwdag
Zo vier je je trouwdag

instructies:

Stap 1

In Russische tradities zijn er huwelijksceremonies en tradities voor elke verjaardag tot de tiende, en dan voor ronde data. Na het eerste huwelijksjaar vindt bijvoorbeeld een chintz-huwelijk plaats. Op deze dag geven de echtgenoten elkaar geschenken gemaakt van chintz - beddengoed, handdoeken, zakdoeken. De vijfde verjaardag is een houten bruiloft. Op deze dag is het gebruikelijk om gebeeldhouwde kisten, kleine meubels, houten decoraties te overhandigen. De vijftiende verjaardag is een kristallen bruiloft, waarvoor de echtgenoten elkaar kristalproducten geven. Ontdek wat traditie is als uw bruiloft en bereid het juiste geschenk voor.

Stap 2

Je zult je vast voor altijd de plaatsen herinneren waar je liep tijdens de bruiloft met gasten - oude landgoederen, monumenten, de oever van de rivier. Waarom niet samen of met dierbaren naar dezelfde bezienswaardigheden lopen op uw jubileum, genieten van prachtige uitzichten, terugdenken aan de vakantie. Je kunt de avond afsluiten in het restaurant, waar een galadiner werd gehouden ter ere van het huwelijk.

Stap 3

Er is weinig dat kan pleiten voor de romantiek van een huwelijksreis in een ander land. Waarom zou je het niet nog een keer doen op je huwelijksverjaardag? Neem een weekendje weg in Europa, waar je tijd met elkaar kunt doorbrengen door de smalle straatjes te wandelen en te genieten van westers eten. Als de financiën je niet toelaten om zo'n reis te maken, breng dan het weekend door in een plaatselijk sanatorium, ontspannend in de natuur.

Stap 4

In de drukte van het dagelijks leven hebben echtgenoten vaak niet genoeg tijd om voldoende aandacht aan elkaar te besteden. Spreek op je verjaardag af met je ouders om de kinderen mee te nemen en een romantisch diner te hebben. Neem bijvoorbeeld Hollywoodfilms, waar op zulke momenten champagne in een ijsemmer staat, garnalen en salade op tafel, een vrouw en een man elegant gekleed zijn, prettige muziek speelt, kaarsen branden. En na het eten heb je zeker een romantisch vervolg.

Aanbevolen: