Zo Val Je Niet Voor De Kneepjes Van De Bloemenwinkels

Inhoudsopgave:

Zo Val Je Niet Voor De Kneepjes Van De Bloemenwinkels
Zo Val Je Niet Voor De Kneepjes Van De Bloemenwinkels

Video: Zo Val Je Niet Voor De Kneepjes Van De Bloemenwinkels

Video: Zo Val Je Niet Voor De Kneepjes Van De Bloemenwinkels
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Er gaat geen vakantie voorbij zonder bloemen. Je geeft veel geld uit aan de aankoop, vergeet de kwaliteit van het boeket en uiteindelijk merk je dat de bloemen heel snel verwelken.

Zo val je niet voor de kneepjes van de bloemenwinkels
Zo val je niet voor de kneepjes van de bloemenwinkels

Originele kleur

Natuurlijk zijn heldere boeketten altijd een mooi en ongewoon geschenk, maar sommige gebreken en vervagende bloembladen zijn verborgen achter de uiterlijke schoonheid. Als je een ongebruikelijk boeket wilt verzamelen, vraag dan de bloemist om de bloemen van je keuze te schilderen.

Pailletten

Als je glitterbloemen te koop ziet, neem dan de tijd om ze te kopen. Dergelijke decoraties verbergen verwelkte bloembladen. Het is beter om de bloemen zelf te kiezen en de bloemist te vragen ze te bedekken met glitters.

Grote verpakking

Grote verpakkingen en veel versieringen zijn een andere manier om vervaagde bloemen te verbergen. Het is beter om een klein aantal bloemen te kopen zonder een heldere verpakking. Als u een groot boeket wilt kiezen, laat de bloemist het dan bij u ophalen.

De knop is niet gebloeid

Let op de bladeren. Als ze niet goed tegen de knop passen, hebben de bloemisten een deel van de bloembladen afgesneden en het effect van een ongeblazen knop gecreëerd.

Bloemenmand

Bloemenmanden zijn een prachtig cadeau. Als u echter een kant-en-klare versie hebt gekocht, wordt deze hoogstwaarschijnlijk samengesteld uit gebroken bloemen. Bloemisten kunnen dus één tak in meerdere bloeiwijzen knippen. Let op het uiterlijk van het boeket. Meerdere versieringen en felle kleuren van bloemen spreken van verwelking van planten.

Valse basis

Als u bloemen als decoratie voor de feestdagen neemt, moet u ervoor zorgen dat ze hun vorm en versheid behouden. Om dit te doen, heb je een basis nodig - een oase. Het zal de planten voeden met vocht en de juiste stengelvorm behouden. Bloemisten proberen vaak geld te besparen op dergelijk materiaal en gebruiken gewoon schuim of nat zand.

Bloemen van verzamelde knoppen

Soms kunnen bloemisten vals spelen en een nieuwe bloem verzamelen van gevallen bloembladen en deze als vers te koop aanbieden. De onnatuurlijke vorm geeft deze bloemen echter snel weg. Verwar deze truc echter niet met de "glamelia" -techniek, wanneer een professional originele bloemen met een ongewone vorm uit verschillende delen van planten maakt.

Koop en bestel bloemen in vertrouwde winkels. Inspecteer bloemen altijd voordat u ze koopt en vraag uw bloemist om een boeket samen te stellen van de door u gekozen bloemen.

Aanbevolen: