Hoe Dr . Te Markeren

Inhoudsopgave:

Hoe Dr . Te Markeren
Hoe Dr . Te Markeren

Video: Hoe Dr . Te Markeren

Video: Hoe Dr . Te Markeren
Video: Een Nieuw Bijenvolk u0026 de Koningin Markeren #3 | The Honey Project 2024, Mei
Anonim

Ieder van ons wil dat onze verjaardag een leuke en heldere gebeurtenis in ons leven is. En laat een beroemd lied gezongen "Birthday - a sad holiday", saaie bijeenkomsten tot het verleden laten behoren. De jarige op deze dag moet vrolijk, gelukkig en blij zijn. Zoals echter, en zijn gasten. En je zult een beetje moeten proberen, zodat je verjaardag niet verloren gaat in een reeks jaarlijkse vakanties.

Hoe dr. te markeren
Hoe dr. te markeren

instructies:

Stap 1

Zelfs als u een vakantie thuis viert, kunt u het evenement extra pit geven door de inrichting van de kamer en de stijl van het feest te veranderen. Gooi thuis bijvoorbeeld een feest in oosterse stijl: veel kussens op de vloer, een kleine tafel, een waterpijp. Dit zal je vrienden bevrijden, het zal voor iedereen gemakkelijk zijn om te communiceren. Als je in de lente bent geboren, geef dan een vogelkersenfeestje om de bloei van de bomen te symboliseren. Laat alle gasten in witte kleren komen, het huis is versierd met witte ballen. En als het hele bedrijf de jaren 90 herinnert en eert, zal een feest in retrostijl hen ook verrassen. Aluminium servies, in plaats van een tafelkleed - kranten, een rode vlag aan de muur en de onvergetelijke ritmes van het 90s-podium.

Stap 2

In de jeugdomgeving zullen eventuele wedstrijden en wedstrijden met een knal worden gehouden, zeker als de vakantie in volle gang is. Bijvoorbeeld dit: er wordt een klein stukje papier genomen, de deelnemers staan in een kring. Door lucht naar binnen te zuigen en zo een vel papier op hun lippen te houden, moeten ze het aan een andere deelnemer doorgeven. Degenen die het niet aankunnen, worden uit het spel geëlimineerd. Hoewel, op het eerste gezicht, het gebruikelijke "Monopoly" alle spelers veel plezier en gelach zal brengen.

Stap 3

Als je van plan bent om op je verjaardag te picknicken, organiseer dan een speurtocht: maak van tevoren een kaart, bedenk een klein fantastisch verhaal (wie heeft het verstopt en waarom), en verdeel de gasten in teams, stuur ze op zoek van de schat. Natuurlijk is de "schat" de directe plaats van uw toekomstige wandeling, waar u uiteindelijk een team van vrienden met champagne mag verwachten. De vakantie zal interessant blijken te zijn, omdat niemand ooit de moeite heeft genomen om toeristische routes te bedenken, zelfs de eenvoudigste en gemakkelijkste.

Stap 4

U kunt vooraf rollen verdelen over alle deelnemers aan de vakantie. Bijvoorbeeld "paparazzi" - deze gast zal de hele vakantie op film moeten vastleggen, volgens de "barometer" zullen alle aanwezigen de mate van bedwelming van het bedrijf bepalen, en de "broodrooster" moet grappige toast op de gezondheid uitbrengen van de jarige zo vaak mogelijk. Met grappige badges vergeet je niet wie wie is.

Fijne en gelukkige verjaardag!

Aanbevolen: