Hoe Versier Je Een Cadeau Op Een Originele Manier

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Cadeau Op Een Originele Manier
Hoe Versier Je Een Cadeau Op Een Originele Manier

Video: Hoe Versier Je Een Cadeau Op Een Originele Manier

Video: Hoe Versier Je Een Cadeau Op Een Originele Manier
Video: How to: pakje met insteekvakje 2024, Mei
Anonim

De indruk van een geschenk hangt grotendeels af van hoe het werd gepresenteerd en hoe het werd gepresenteerd. Neem daarom, na het kiezen van een cadeau, even de tijd om het in te pakken, de held van de gelegenheid zal erg blij zijn met een niet-standaard benadering van zaken.

Hoe versier je een cadeau op een originele manier
Hoe versier je een cadeau op een originele manier

instructies:

Stap 1

Koop een grote rieten mand met een mooi handvat. Versier het met linten of bloemen, steek hiervoor de uiteinden van de vlecht of stelen tussen de weefsels van de twijgen, wikkel rond het handvat. Leg er een cadeautje in. Als je de mand niet met linten wilt versieren, leg dan gewoon een servet op de bodem zodat de randen aan vier kanten hangen. De hele structuur kan in transparant cellofaan worden gewikkeld en met een strik erop worden vastgemaakt of zonder extra verpakking worden overhandigd.

Stap 2

Bezoek het dichtstbijzijnde filiaal van de Russische Post. Kies een kartonnen doos voor mailings met het logo van deze organisatie van de juiste maat, ze kosten 25 tot 200 roebel. Plaats het cadeau in de doos, sluit deze. Schrijf de naam van de persoon voor wie het cadeau is bestemd, en de naam van de afzender, in dit formulier, lever het "pakket" in. Bovendien kunt u de doos vastbinden met een eenvoudig touwtje of tape om met tape. Op het postkantoor kun je vragen om een plakband te plakken met de woorden "Vertrek 1e klas" of "Por Avion", hoogstwaarschijnlijk zal het filiaalpersoneel je halverwege tegemoet komen.

Stap 3

Verpak een klein cadeautje in vetvrij papier, je kunt erom vragen bij een delicatessenwinkel. Bind een touwtje of lint kruiselings vast. Bevestig een gehaakte bloem of een klein genaaid knuffeltje aan de knoop. Naast vetvrij papier kun je een krant gebruiken, een gedrukte editie in een andere taal ziet er bijzonder goed uit, het is geweldig als je pagina's vindt met Arabisch schrift of hiërogliefen.

Stap 4

Verzamel verschillende dozen van verschillende groottes, bedek ze met inpakpapier. Doe een cadeautje in de kleinste. Plaats het dan in een grotere doos, royaal bestrooien met confetti, bloemblaadjes, karamel. Sluit de doos, plaats deze op de volgende grootste doos en voeg allerlei ingrediënten toe. Een nieuwjaarsgeschenk kan worden aangevuld met dennenappels of sparrentakjes, deze zullen een bijzondere geur aan het geschenk geven. Cadeautje voor 8 maart kan bestrooid worden met mimosa. Hoe meer dozen je gebruikt, hoe leuker het is om ze te openen.

Aanbevolen: