Hoe Feliciteer Je Een Collega Met Het Hele Team

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Collega Met Het Hele Team
Hoe Feliciteer Je Een Collega Met Het Hele Team

Video: Hoe Feliciteer Je Een Collega Met Het Hele Team

Video: Hoe Feliciteer Je Een Collega Met Het Hele Team
Video: HOE ZET JE EEN LERAAR VOOR GEK 2024, April
Anonim

Uw collega is jarig en u wilt hem met het hele team feliciteren, zodat uw felicitatie in de herinnering blijft en hij er erg van heeft genoten. Er zijn verschillende universele manieren die je niet alleen kunnen helpen dit probleem op te lossen, maar ook veel plezier en positieve emoties kunnen brengen.

Feliciteer een collega
Feliciteer een collega

instructies:

Stap 1

Schrijf een verhaal over de jarige. Deze methode is de laatste jaren wijdverbreid. Verzamel dan het hele team voor felicitaties. Vraag je baas om de tekst te lezen. Het is beter om samen een verhaal te schrijven, focus op de beste kwaliteiten van je medewerker. Je kunt je ook een grappig of grappig verhaal herinneren dat met hem te maken heeft. Uw collega zal de creatieve benadering van het team van zijn vakantie zeker waarderen.

Stap 2

Als uw bedrijf een website heeft, feliciteer de werknemer dan ook op de website van het bedrijf. Plaats zijn foto op de voorpagina en teken hieronder een hartelijke groet. Alle bezoekers van de site, evenals uw klanten, zullen kunnen deelnemen aan de felicitaties. Uw collega zal aangenaam verrast zijn door dit gebaar en de hoeveelheid aandacht die aan hem wordt geschonken.

Stap 3

Feliciteer je collega in het hele land. Elke ochtend worden op veel radiostations ochtendshows gehouden, die gewoon bezig zijn met het feliciteren van jarigen in het hele land. Bel de radio en de DJ feliciteert je collega op de radio van het hele vriendelijke team. U kunt ook vragen om het favoriete nummer van uw medewerker te spelen.

Aanbevolen: