Hoe Feliciteer Je Je Zus Op Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Je Zus Op Een Bruiloft?
Hoe Feliciteer Je Je Zus Op Een Bruiloft?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Zus Op Een Bruiloft?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Zus Op Een Bruiloft?
Video: Hoe stijl je een outfit voor een BRUILOFT? - KAT-TO-KNOW | Student Rianne 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een langverwachte, plechtige en tegelijkertijd opwindende gebeurtenis, niet alleen voor de pasgetrouwden zelf, maar ook voor hun familieleden. De broer of zus van de bruid is altijd erg blij voor haar en wil een goed cadeau maken dat aangenaam en gedenkwaardig zal zijn.

Hoe feliciteer je je zus op een bruiloft?
Hoe feliciteer je je zus op een bruiloft?

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst wat voor cadeau je wilt geven: een die alleen geschikt is voor je zus, of een die handig is voor een jong gezin als geheel.

Stap 2

Als je je aan de eerste optie houdt, kun je iets kiezen dat de bruid lang zal bijblijven en aan jou en de bruiloft. Koop bijvoorbeeld een mooi sieraad voor haar: oorbellen, ketting of armband. Dit geschenk zal erg goed zijn als je de smaak en voorkeuren van de bruid kent. Als je niet goed weet wat je moet kiezen, kun je je zus een certificaat geven voor de aankoop van sieraden.

Stap 3

Als jij en je zus een speciaal moment in het leven of een traditie voor jullie twee hebben, geef haar dan iets dat haar hieraan herinnert, want binnenkort zal ze lid worden van een nieuw gezin en bij jullie weggaan, en zo'n ontroerend heden zal haar constant aan jou en haar jeugd herinneren.

Stap 4

Organiseer na de vakantie een vakantie voor je zus en schenk haar een certificaat aan een spa of schoonheidssalon.

Stap 5

Voor een bruiloft worden meestal geschenken gepresenteerd die nuttig zijn voor het leven van een jong gezin. Als je ook besluit iets soortgelijks voor je zus te kopen, regel dan indien mogelijk vooraf met andere gasten, zodat je niet twee identieke geschenken krijgt. Het is het beste om huishoudelijke apparaten te doneren, die komen altijd van pas op de boerderij en soms is er geen geld om zulke dure dingen te kopen, vooral in jonge gezinnen. Als deze optie niet bij u past, koop dan een set hoogwaardige natuurlijke wollen dekens voor de pasgetrouwden of een soort huishoudelijk artikel.

Stap 6

Als u over voldoende financiële middelen beschikt of kunt samenwerken met andere familieleden en vrienden, koop dan een huwelijksreiskaartje voor de pasgetrouwden - ze zullen zich zo'n cadeau zeker voor de rest van hun leven herinneren en zullen u zeer dankbaar zijn. Kies een romantische rondreis, dergelijke diensten worden nu aangeboden in een aantal grote bureaus.

Stap 7

Een mooi vormgegeven trouwalbum of een grote lijst voor de eerste gezamenlijke foto van de echtgenoten kan ook een goed cadeau zijn. Je kunt ze ook kussens geven of een set met een foto van een verliefd stel.

Stap 8

Denk eraan, misschien heeft je zus ergens over gedroomd en je haar gekoesterde verlangens verteld. Probeer het indien mogelijk te laten gebeuren, want een bruiloft is een prachtige dag en om de bruid te plezieren, is het het proberen waard.

Stap 9

Vergeet je cadeau niet aan te vullen met een mooie ansichtkaart en een boeket bloemen. Als je wilt dat je bloemen opvallen en ook door je zus worden herinnerd, bestel dan een ongewoon versierd boeket. Het kan in de vorm van een hart worden gemaakt en sommige bloemisten weten hoe ze echte sculpturen van bloemen kunnen maken. Dit beeldje in de vorm van zwanen gemaakt van sneeuwwitte chrysanten, madeliefjes, rozen en lelies is perfect voor een bruiloft. Als u niet in de gelegenheid bent om dit nogal dure cadeau te bestellen of u kunt geen specialist vinden die u kan helpen, dan kunt u in elke bloemensalon een mooie mand met bloemen regelen. Dit geschenk is niet alleen gedenkwaardig, maar ook nuttig, omdat de basis voor zo'n boeket kan worden gebruikt om zelf prachtige bloemstukken te maken.

Aanbevolen: