1 Trouwjaar: Hoe Vieren?

1 Trouwjaar: Hoe Vieren?
1 Trouwjaar: Hoe Vieren?

Video: 1 Trouwjaar: Hoe Vieren?

Video: 1 Trouwjaar: Hoe Vieren?
Video: Десятизаходная резьба в два направления. 2024, April
Anonim

Er is een heel jaar verstreken sinds het moment waarop jullie trouwringen verwisselden en in het huwelijksbootje stapten. De eerste huwelijksverjaardag, hoewel klein, is een zeer belangrijke datum voor een jong getrouwd stel. Daarom moet u in detail overwegen hoe u een chintz-huwelijk kunt vieren en wie u voor deze viering kunt uitnodigen.

1 trouwjaar: hoe vieren?
1 trouwjaar: hoe vieren?

Als je nog steeds niet hebt besloten hoe je je eerste huwelijksverjaardag gaat vieren, en of het de moeite waard is om het te doen, is er een antwoord: je moet natuurlijk een echte vakantie organiseren, het maakt niet uit, met gasten of samen. Het is erg belangrijk om deze gebeurtenis te vieren om afstand te nemen van het gezinsleven en je onder te dompelen in de feestelijke sfeer, video's en trouwfoto's te bekijken, de trouwdag en leuke momenten te onthouden, het jaar samen te analyseren. Je gevoelens zullen weer ontsteken met nieuwe energie en kracht, wat zeker nodig zal zijn in het tweede jaar van het huwelijk.

Met vrienden en familie

De eerste huwelijksverjaardag kan vrolijk en luidruchtig worden gevierd met familieleden en goede vrienden. Afhankelijk van het aantal uitgenodigde gasten en de beschikbaarheid van geld, kun je het thuis of in een restaurant vieren. Maak uitnodigingen en versier ze met chintzlinten, want dit materiaal is het symbool van je eerste verjaardag. Om een consistente stijl te behouden, bouwt u decoraties, maakt u strikken van katoenlinten en bevestigt u ze aan tafelkleden of stoelen. Nodig een toastmaster uit of bedenk je eigen wedstrijden en entertainment voor gasten.

Het huisfeest heeft zijn nadelen: voorbereiding op de vakantie, koken (waarna er praktisch geen kracht meer is voor het feest), schoonmaken nadat de gasten zijn vertrokken.

Trouwdag voor twee

Boek vooraf een limousine en een fotograaf. Maak een pak voor je man en trek een nieuwe originele jurk aan, doe je haar en doe een spectaculaire make-up. Als u wilt, kunt u uw getuigen van de bruiloft uitnodigen. Rijd door de stad, bezoek je favoriete gedenkwaardige plekken. Drink champagne, krijg een professionele fotosessie en levendige emoties. Daarna kun je naar een restaurant gaan en vervolgens naar een hotel om ver van de eerste huwelijksnacht door te brengen. Als er het afgelopen jaar een kind in uw jonge gezin is verschenen, maak dan een wandeling met een kinderwagen in het park en sluit de dag af met een romantisch diner bij kaarslicht als de baby al slaapt.

Als uw huwelijksverjaardag tijdens de warmere maanden valt, boek dan vooraf een ballonvaart voor een werkelijk onvergetelijke ervaring.

Romantiek

Mocht u toch besluiten om uw eerste familievakantie samen te vieren, dan kunt u naar de bergen gaan, een chalet huren. Maar er moet rekening mee worden gehouden dat een dergelijke vakantie comfortabel moet zijn en beide echtgenoten moet behagen. Als uw financiële situatie het toelaat, is het organiseren van een symbolisch huwelijk in het buitenland een uitstekende optie voor het vieren van een chintz-huwelijk, aangezien hier inmiddels een groot aantal reisbureaus mee bezig is.

Aanbevolen: