Hoe Ontmoet Je Een Bruid?

Inhoudsopgave:

Hoe Ontmoet Je Een Bruid?
Hoe Ontmoet Je Een Bruid?

Video: Hoe Ontmoet Je Een Bruid?

Video: Hoe Ontmoet Je Een Bruid?
Video: Hoe Ik Mijn Buitenlandse Partner Ontmoet Heb 2024, April
Anonim

De huwelijksceremonie is geworteld in de nevelen van de tijd. Waarschijnlijk was er zelfs in de primitieve samenleving een soort ceremonie voor deze gelegenheid, hoogstwaarschijnlijk eenvoudig en pretentieloos. Tijden veranderen, en zo ook de gewoontes. Tegenwoordig wordt de bruid in de regel niet verwacht in de buurt van het kadaster of de kerk, maar er is veel bewaard gebleven, hoewel het eenvoudigweg is veranderd in een ritus, een traditie.

Hoe ontmoet je een bruid?
Hoe ontmoet je een bruid?

instructies:

Stap 1

De bruid en bruidegom komen afzonderlijk naar de tempel (of in het kadaster), vergezeld door elk van zijn ouders en vriendinnen - zo beveelt de traditie. Naleving ervan wordt nu niet als verplicht beschouwd. In de meeste gevallen komen de bruidegom en zijn vrienden naar het huis van de bruid om haar te verlossen, en dan gaat iedereen naar de burgerlijke stand of naar de kerk. In de regel is nu de bruidegom zelf betrokken bij de losgeldceremonie.

Stap 2

Kom naar het huis van de bruid en begin te "onderhandelen" met haar bruidsmeisjes. Veel dingen kunnen verschijnen als losgeld, elke regio heeft zijn eigen "chips" - het kan geld, alcohol, peperkoek zijn. Het type verlossing hangt af van de fantasie van de bruidsmeisjes. De belangrijkste voorwaarde is humor en fictie.

Stap 3

De losgeldceremonie heeft een grote heilige betekenis - de bruidegom moet zijn kwaliteiten bewijzen, dat wil zeggen intelligentie, behendigheid, kracht. Wees slim: terwijl je kameraden de vriendinnen afleiden met onderhandelen, probeer dan de bruid te stelen.

Stap 4

Wanneer de bruid is verlost, breng haar dan naar het kadaster. Sommige pasgetrouwden reizen het liefst in verschillende auto's, als eerbetoon aan oude tradities. Maar als je samen gaat, gebeurt er niets ergs, uiteindelijk is dit jouw dag en jij bepaalt hoe je het doorbrengt.

Stap 5

Na de huwelijksceremonie besprenkelen de gasten je met graan, snoep, bloemblaadjes en munten. Er wordt aangenomen dat dit rijkdom en geluk zal brengen aan het nieuwe gezin.

Stap 6

De bruiloft vindt traditioneel plaats in het bezit van de bruidegom, maar tegenwoordig vieren de pasgetrouwden deze dag liever buiten de muren van het huis. Om oude tradities niet te doorbreken, kunt u bijvoorbeeld gasten bij u thuis uitnodigen om te ontspannen en zich klaar te maken voor een feest.

Stap 7

Gasten worden welkom geheten bij de ingang van de locatie. Je moeder (of schoonmoeder) brengt een brood op een handdoek, dat wil zeggen een geborduurde handdoek. Daarna nemen jij en je vrouw elk een hap brood zonder je handen te gebruiken. Er wordt aangenomen dat wie een groter stuk afbijt, het huis zal domineren.

Aanbevolen: