Beste Trouwscripts

Beste Trouwscripts
Beste Trouwscripts

Video: Beste Trouwscripts

Video: Beste Trouwscripts
Video: Battlefield 2042 Beta - Das BESTE Battlefield seit JAHREN ? 🎯 | Erster Eindruck 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft is de meest langverwachte en gewenste gebeurtenis in het leven van een persoon, vooral voor vrouwen. Natuurlijk wil ik dat deze dag nog lang herinnerd wordt, en de gasten waren aangenaam verrast door de ongewone stijl en het scenario van de viering.

Beste trouwscripts
Beste trouwscripts

Als je houdt van alles dat als "retro" is gemarkeerd, dan is de optie om een bruiloft in deze stijl te houden naar jouw smaak. De retrostijl is uiterst elegant en verfijnd. Op deze bruiloft moet alles een beetje uit deze tijd zijn: een jurk, alsof hij van de schouders van een filmster uit de jaren 50 is genomen, een retro-auto, liefst authentieke, muziek die 40-50 jaar geleden populair was. Hier zal de algemene sfeer van vintage stijl helpen om dergelijke elementen in de kleding van de bruid te creëren als een lange sluier met kant, alsof deze met de hand geborduurd is, parelsieraden, een bescheiden halslijn van een trouwjurk, enzovoort. Elk klein ding op een retro-huwelijk zou iedereen een nostalgische stemming moeten geven.

"Authentiek" betekent "echt, geldig". In dit geval betekent het dat de auto bij voorkeur niet alleen kunstmatig voor het verleden moet zijn gemaakt, maar echt uit het verleden moet zijn.

Hoewel retro een vervlogen tijd is, blijven de herinneringen eraan hangen in de harten en geesten van velen die vandaag de dag leven. Onthoud dat als je jezelf volledig wilt onderdompelen en alle gasten wilt onderdompelen in deze herinneringen, dan moet alles en elk item op de bruiloft voldoen aan de retrostijl. Om dit te doen, moet je alles tot in de kleinste details goed overdenken.

Vintage trends kunnen verschijnen op de bruiloft en in de voorbereiding van het proces zelf, die zou kunnen voldoen aan alle eisen van het verleden, als de gasten en pasgetrouwden honderd jaar geleden plotseling door een tijdmachine zouden worden vervoerd. In dit geval moet u de gebruiken en tradities van die tijd in acht nemen.

De term "vintage" verwees oorspronkelijk naar een luxe, exclusieve, gerijpte wijn. Toen begon het zich geleidelijk te verspreiden naar alle dingen die verband houden met de oudheid en uniek zijn in moderne omstandigheden.

Bij het bereiken van een ceremonie die zo dicht mogelijk bij de retro-stijl ligt, zullen gestileerde uitnodigingen die het concept van de bruiloft weerspiegelen, uitstekende helpers zijn. Om vermeldingen in het felicitatieboek te maken, kunt u gasten een pen en inkt aanbieden in plaats van een moderne pen. En het pak van de bruidegom in de stijl van Elvis Presley zal zeker niemand onverschillig laten.

Onlangs is het erg populair geworden om huwelijksceremonies niet in benauwde feestzalen te houden, maar in de frisse lucht. Een buffettafel met lichte snacks en drankjes zal een uitstekende aanvulling zijn op deze bruiloftsoptie. Natuurlijk moet je een pittoreske plek kiezen met veel groen en bloemen. Bijvoorbeeld aan de oever van een meer of in een chique oud herenhuis. Dit script is heel romantisch en zachtaardig. Een ontroerende huwelijksboog zal een uitstekende decoratie zijn voor de ceremonie. Witte tenten, lichten en slingers die rond de omtrek hangen, zijn ontworpen om de algemene sfeer van romantiek aan te vullen. Met het begin van de duisternis zullen ze er erg indrukwekkend uitzien. Ten slotte zal het hoogtepunt van de bruiloft de langverwachte verschijning van de pasgetrouwden zijn in een sentimentele, bekende en geliefde compositie.

Alles in deze ceremonie moet voldoen aan de eisen van luxe: de jurk van de bruid, het pak van de bruidegom, de koets waarmee het pasgetrouwde stel zal aankomen, de aankleding van de tafels, de rode loper, de sfeer en stijl van het paleis waarin de actie plaatsvindt plaats. Dit alles zal je helpen om je een echte koninklijk te voelen, die met gepaste eer wordt begroet. Laat de gasten aan het einde van de ceremonie genieten van een chique en spectaculair vuurwerk ter ere van de koning en koningin.

Aanbevolen: