Vrijgezellenfeestwedstrijden Voor Tienermeisjes

Inhoudsopgave:

Vrijgezellenfeestwedstrijden Voor Tienermeisjes
Vrijgezellenfeestwedstrijden Voor Tienermeisjes

Video: Vrijgezellenfeestwedstrijden Voor Tienermeisjes

Video: Vrijgezellenfeestwedstrijden Voor Tienermeisjes
Video: Linda's vrijgezellenfeest | Vloggloss 229 2024, April
Anonim

Wanneer ouders hun tienerdochter hun eigen feestje laten geven, is het belangrijk om voor meer dan alleen slaapplaatsen voor alle gasten en lekkernijen te zorgen. Om de meisjes plezier te maken, kun je ze interessante wedstrijden aanbieden.

Het belangrijkste op een vrijgezellenfeest voor tieners is een goed humeur
Het belangrijkste op een vrijgezellenfeest voor tieners is een goed humeur

Leuk en lief

Nadat je ervoor hebt gezorgd dat geen van de jonge deelnemers aan het vrijgezellenfeest allergisch is voor chocolade en noten, is het gemakkelijk om ze te plezieren met een spel voor fijnproevers. Om dit te doen, heb je een voorraad van verschillende soorten snoep nodig. Elk meisje krijgt een bord met dezelfde set snoepjes waarvan de snoeppapiertjes zijn verwijderd. De taak van de deelnemers is om elk snoepje te proeven en op een stuk papier alle ingrediënten te noteren die ze heeft kunnen proeven. De winnaar is de deelnemer die de smaak van chocolade en karamel het beste herkent.

De gasten waren vast van plan om over de jongens en hun favoriete filmpersonages te praten. Wedstrijd "Verzamel een portret" zal helpen om van het gesprek een speels kanaal te maken. Hiervoor moet je de gezichten van acteurs en zangers die geliefd zijn in het gezelschap van tieners uit tijdschriften of posters knippen. Snijd elke fysionomie overdwars in verschillende delen: afzonderlijke stroken met het voorhoofd, de ogen, de neus, de lippen en de kin. Na het mixen van de foto's, moeten de meisjes snel het gezicht van hun idool samenstellen. Het is gemakkelijk om de competitie voort te zetten met een spelletje collages maken van dezelfde fragmenten.

Het is goed om de traditionele zangwedstrijd aan te passen aan de omstandigheden van een tienervrijgezellenfeest. De deelnemers moeten om de beurt liedjes over een bepaald onderwerp oproepen. Het kan een specifiek woord in de tekst zijn ("liefde", "lente", "school") of een breder begrip, bijvoorbeeld alle liedjes over het waterelement. De winnaar zal een meisje zijn, naar wie niemand een liedje kan noemen.

Schoonheid en vakmanschap

Een andere wedstrijd gaat na of de gasten van de vakantie opgroeien tot echte gastvrouwen. In verschillende kleine kommen moet je verschillende granen, meel, suiker, zetmeel en zelfs gewoon zand of goedkope kralen gieten. Meisjes moeten geblinddoekt op de tast raden wat er in de vaat zit.

Veel meer dan culinaire vaardigheden, geven tieners om uiterlijk. Een vrolijke wedstrijd zal de spanning van dit onderwerp enigszins verlichten. De deelnemers nemen om de beurt een spiegel en moeten, zorgvuldig naar hun spiegelbeeld kijkend, zichzelf complimenteren. De belangrijkste taak is om niet tegelijkertijd te lachen, hoewel rivalen gezichten kunnen trekken en je aan het lachen kunnen maken (maar niet kietelen). Na geglimlacht te hebben, valt het meisje uit het spel en de meest strikte en onverstoorbare wint.

Een vrijgezellenfeest is een goede reden om schoonheid te brengen. Je kunt dit op een leuke manier doen door bubbels gekleurde nagellak te nemen en ze nummers van 1 tot 12 toe te kennen. De deelnemers aan het spel gooien om de beurt twee dobbelstenen en schilderen een nagel met vernis volgens het nummer dat op haar is gevallen. De winnaar is degene die de meest interessante caleidoscoop van kleuren heeft verzameld. En alle meisjes krijgen tegelijkertijd een heldere manicure.

Aanbevolen: