Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In Moskou

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In Moskou
Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In Moskou

Video: Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In Moskou

Video: Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In Moskou
Video: ONZE BRUILOFT ♡ 21.03.2018 2024, Mei
Anonim

Het huwelijk is precies dat feest dat niet alleen de liefde symboliseert, maar ook een uiting is van de hoop om samen geluk te vinden. Het moet niet alleen van tevoren worden gepland, maar ook op zo'n manier dat het interessant is en voor de rest van je leven wordt onthouden. Zelfs de kleinste details van een bruiloft kunnen de hele ceremonie beïnvloeden.

Hoe organiseer je een bruiloft in Moskou
Hoe organiseer je een bruiloft in Moskou

instructies:

Stap 1

Eerst moet je naar de burgerlijke stand en daar een huwelijk aanvragen. De meest populaire plaats voor huwelijksregistratie in Moskou is Griboyedovsky-registratiekantoor nummer 1, terwijl de populariteit ervan het aanvraagproces aanzienlijk bemoeilijkt, omdat er de langste wachtrijen zijn. Het kiezen van een trouwplaats en het indienen van een aanvraag is een van de belangrijkste stappen voor dit soort evenementen, omdat het de tijd en datum van de registratie zelf bepaalt. Dit bepaalt de snelheid en grondigheid van de rest van de voorbereiding. Zorg ervoor dat u zich van tevoren aanmeldt om tijd te hebben om de rest te doen.

Stap 2

Nadat de aanvraag is ingediend, worden meestal trouwringen gekocht. Hun keuze is erg groot en tegenwoordig kan iedereen de benodigde ring voor zichzelf uitkiezen. U kunt kiezen voor de klassieke versie of de originaliteit van uw eigen afbeelding benadrukken met een ongewone ring. Voor meer impact kunt u aangepaste ringen maken met patronen, inscripties, matte glans of stenen.

Stap 3

Vervolgens moet u beslissen wie het feest zal plannen en organiseren - u kunt uzelf voorbereiden of contact opnemen met een speciaal bureau. Het hangt allemaal af van de wens en het budget. Er zijn veel bedrijven in Moskou die klaar staan om de organisatie van jullie bruiloft over te nemen. Maar als je besluit om de hulp van specialisten in te roepen, houd dan goed de acties van de ingehuurde mensen in de gaten om ervoor te zorgen dat het evenement vlekkeloos wordt georganiseerd.

Stap 4

Vooraf bestellen en reserveren van de zaal en tafels, de beslissing over het aantal gasten en de algemene uitstraling van de ceremoniële zaal is een van de belangrijkste onderdelen van het evenement, dat allereerst wordt aanbevolen. Er is een grote verscheidenheid aan cafés, restaurants en kantines in Moskou, die verschillen in de aangeboden keuken, interieurs en andere parameters.

Stap 5

Bedenk hoe gasten en geliefden naar het kadaster gaan en vervolgens naar de locatie van de viering. Het hangt ook af van de wens en het budget - of het nu een speciale autocolonne is of uw eigen voertuigen.

Stap 6

Een bruiloft is een prachtig evenement, dus er moet een cameraman of fotograaf bij het evenement zijn. U kunt dus veel herinneringen achterlaten voor het latere leven. Dit werk kan worden toevertrouwd aan vrienden of om professionals uit te nodigen.

Stap 7

Het bruidsboeket is ook een belangrijk detail, dus het is beter om van tevoren en zonder haast degene te kiezen die ideaal bij de trouwjurk past. Een boeket bestel je het beste vooraf bij een bloemenwinkel of salon.

Stap 8

Om een sfeer van plezier te creëren, is het noodzakelijk om de muzikale begeleiding van het evenement te organiseren, of het nu een DJ is met een vooraf geselecteerd muziekgenre, muzikanten of gewoon een presentator en achtergrondontwerp.

Aanbevolen: