Hoe Versier Je Een Bruiloft In Het Rood

Hoe Versier Je Een Bruiloft In Het Rood
Hoe Versier Je Een Bruiloft In Het Rood

Video: Hoe Versier Je Een Bruiloft In Het Rood

Video: Hoe Versier Je Een Bruiloft In Het Rood
Video: ONZE OFFICIËLE TROUWVIDEO | TROUW SPECIAL | DE HUISMUTS 2024, Mei
Anonim

Gepassioneerde mensen zullen een bruiloft in het rood leuk vinden. Het festival in rode appelstijl is nu erg populair. Deze kleur kan geheel of gedeeltelijk in alle details van de huwelijksceremonie worden opgenomen.

Hoe versier je een bruiloft in het rood
Hoe versier je een bruiloft in het rood

Pasgetrouwde kleding. Rode trouwjurken zijn zo mooi! Je kunt elementen van rood en wit combineren in je outfit. De bruidegom kan kiezen voor een overhemd in de kleur passion, een vlinderdas, een stropdas of een pochet. En laat de bruid een boeket in zo'n assortiment ophalen.

Uitnodigingskaartjes. Ze kunnen gemaakt zijn van dik rood papier, vastgebonden met een strook crème of wit kant. Zorg ervoor dat u bonbonnières klaarmaakt - kleine geschenken die gasten zullen ontvangen. Ze kunnen gemaakt zijn van karton, stof of glas, er zeep, snoep of iets anders in doen.

Kledingvoorschrift. Gasten moeten zich houden aan een dresscode als ze een bepaalde huwelijksstijl plannen. Laat ze hun outfits accentueren met rode accessoires.

tupel. Het is natuurlijk helemaal niet nodig om rode auto's te huren. Je kunt alle auto's in het zwart nemen en één auto rood laten - het ziet er stijlvol uit. Gebruik brede satijnen linten, rode tule, knuffels, "natuurlijke" bloemen enzovoort als decoratie.

Decor. Omdat je bruiloft in de stijl van een rode, sappige appel is, moeten deze vruchten in het decor aanwezig zijn. Leg de lekkernijen op tafel in de vorm van rode appels op een stokje bedekt met glazuur. Maak appelcomposities rond de randen van de tafels. Gebruik vuurwerk met rode harten om de hal te verdrinken in scharlaken glitters. Maak de sfeer compleet met rode bloemen, kaarsen.

Amusement. Bestel vuurwerk waarbij de tint van de gewenste kleur zal prevaleren. Wijs in de hal een plaats toe voor een hoekfotozone waar gasten worden gefotografeerd. Rust het uit met rode verse bloemen, appels, een cape. Laat de gasten hun eigen rode accessoire kiezen en er foto's mee maken ter herinnering aan zo'n prachtige heldere dag!

Aanbevolen: